JOVANA JEREMIĆ
Svet

January 8, 2022 10:08

By

Jovana Jeremić potkačila sve žene koje pljuju po Karleuši: “Nju komentarišu sve one koje ne bi smele da otvore usta!”

U emisji “Novo vikend jutro” sa Jovanom Jeremić, popularna voditeljka i njeni gosti dotakli su se drame koja potresa čitav region.

DUŠICA I JOVANA

PRINTSCREEN/YOUTUBE

Naime, popularna voditeljka dotakla se sa svojim gostima u emisiji teme koja potresa Srbiju i region,  porodične drame Jelene Karleuše.

A vidiš njemu,  fudbaleru, je zabranjen  prilazak ovoj pevačici – rekla je Jovana.

-Pa da, ali svakako ne bi trebalo da imamo nikakve dileme da moramo da budemo na strani žene u ovom slučaju, šta god, ko god, bilo ko mislio o jednom i o drugome, jednostavno treba biti na strani žene. Pogotovo ona je prijavila to nasilje – rekao je sagovornik popularne voditeljke, zatim je dodao:

Za sada ne treba ništa više komentarisati, osim toga da je ona žrtva u ovom trenutku i da ukoliko se ispostavi da je prijava bila prava, fudbaler bi trebalo da snosi svakakve konsekvence – dodao je sagovornik.

Porodična drama Jelene Karleuše je danas, drugi dan posle Božića tema o kojoj svi pričaju. ništa manje nije slučaj ni u popularnoj emisiji koja se emituje vikendom sa Jovanom Jeremić.

“Nju komentarišu sve one koje ne bi smele da otvore usta!”

RAJKO RISTIĆ

Vidi prosto je, ne možeš da izdržiš, da izneseš na leđima takvu ženu – dodala je Jovana, a sagovornik se nadovezao:

Kakva god da je žena i kakva god da je osoba, ne treba da bude to alibi – rekao je sagovornik, a Jovana je dodala

Svi nju napadaju ceo život, sve svetice – rekla je Jovana pa se nadovezala:

Sve svetice do svetice, a ona uvek najgora, dosta mi je njih – oštro je zaključila Jovana Jeremić.

Juče smo imali raspravu u redakciji zbog čega su njih dvoje još uvek zajedno – rekao  je sagovornik Jovane Jeremić, a voditeljka se složila, zatim je oštro dodala:

Nju komentarišu  one koje ne bi smele da otvore usta, ali bukvalno da otvore usta – oštro je zaključila popularna voditeljka.

 

Podsetimo, Jelena Karleuša trenutno prolazi kroz  pravu porodičnu dramu, kako saznajemo a domaći mediji prenose, na najradosniji hrišćanski praznik u domu Jelene Karleuše i Duška Tošića odvijala se prava drama.

Pročitajte: Duško negira nasilje nad Jelenom! evo šta je rekao policiji!

 

 

AUTOR: SVET

IZVOR: "Novo vikend jutro"

FOTO: RAJKO RISTIĆ/ATA/IMAGES