Karleuša i Duško
Svet

January 18, 2022 19:00

By

Jelena i Duško ćute i dalje, ali njihova ćerka Nika je konačno sve rekla!

Nakon turbulentnog perioda mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića otkrila je kakva atmosfera vlada u porodičnoj vili na Dedinju od sukoba Jelene i Duška.

jelena karleusa i dusko tosic

Ivan Vučićević

Vest o porodičnoj drami koja se desila na Božić, Duška Tošića i Jelene Karleuše, odjeknula je na Balkanu poput bombe. Duško se na neko vreme, zbog izrečene mere zabrane prilaska supruzi, kako saznajemo iselio iz porodične vile, a Jelena je odlučila da ovoga puta za medije ostane nema i da sa suprugom njihove probleme reši u njihovom domu.

Ipak, mnogi su se pitali kakva atmosfera vlada u porodičnom domu deset dana nakon sukoba, a odgovor na to pitanje dala je  mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića.

PRINTSCREEN

Naime, Nika je prvo objavila video kako se zabavlja u prostranom snežnom dvorištu, a na snegu je nacrtala smajlija.

PRINTSCREEN

Zatim je na svom “TikTok” nalogu sa svojim pratiocima podelila svoju “beauty” rutinu, te su svi oduševljeno komentarisali transformaciju ove devojčice, jer se pohvalila svojom novom bojom kose, te je ujedno i otkrila da su se u vili na Dedinju strasti smirile, da su tenzije prestale i da je život nastavio da se odvija normalnim tokom i da će se, barem kako za sada izgleda, uskoro sve vratiti u normalu.

Pročitajte: Ovo je baš neprijatno! Evo kako se Jelena Đoković ponaša prema svojoj novoj snajki!

AUTOR: SVET

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/PRINTSCREEN/TIKTOK