Ispovest Tanje Savić
Scandal

February 12, 2022 18:00

By

Draško se pohvalio drugovima! Oženiću Tanju Savić!

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković rešio je da se suoči sa svojim roditeljima! Naime, on više ne krije, niti poriče da je lud za Tanjom Savić. Čak mu ne smeta ni što su se u medijima pojavile njihove zajedničke slike na kojima je on i grli.

Draško oduševljen izabranicom: Tanja je divna duša!

Foto: Ivan Vučićević

To sve ide u prilog Tanjinim izjavama od pre par meseci kada je priznala da je srećna i zaljubljena, te da joj je konačno krenulo i na tom polju!

Draškova ljubav prema Tanji je pobedila. On to više i ne krije, čak je i roditeljima objasnio da je ona prava žena za njega, te da s njom ima ozbiljne planove – objašnjava naš izvor i dodaje:

Rekao je bliskim drugovima da je Tanja divna duša, harizma kakva se više ne rađa, te da ima anđeoski glas od kojeg mu zastaje dah. Zato i ne čudi što je pevačica sve lepša. Očito da ljubav gradonačelnika pozitivno utiče na nju. Čak se ne obazire ni na medijske priče kako je, navodno, varala muža Dušana sa pekarom. Na tu priču se i on nadovezao, pa je prošle nedelje izjavio da Tanjine navodne prevare nisu ništa novo – ispričao nam je izvor, a evo kako je Dušan po ko zna koji put pokušao da ocrni ženu koja mu je rodila sinove.

PROČITAJTE: SKANDALOZNO! Tanja Savić voli oženjene? Poznatom pevaču htela da rasturi brak?!

Foto: Ivan Vučićević

Dok Tanja i Draško uživaju, Dušan tvrdi da ga je varala sa taksistom!?

 To nije ništa novo. Bio je i taksista. Ali, svakako ona više nije moja briga i problem. Ja sam se, hvala Bogu, oslobodio njenih lanaca. Našao sam sebi mir, ljubav i sreću u životu. Sad sam se maksimalno posvetio sebi i radim na svojim snovima i ciljevima – rekao je Dušan, pa dodao:

– Kada smo počeli da se zabavljamo, ona je njega prevarila sa mnom. Kad se vratila iz Australije od mene, nastavila je da se viđa sa njim. Ona mi je lično to priznala. Slobodno napišite sve od reči do reči kako sam vam rekao. Ja znam ko je taj čovek – poručio je on.

PROČITAJTE: Darkova majka umešala prste? Folker mora da oženi Barbaru – ili oltar ili ništa!? 

AUTOR: SCANDAL!

FOTO: Rajko Ristić / Ivan Vučićević