Menadžer Saša Mirković svet portal svet
Scandal

March 14, 2022 23:00

By

Sašu Mirkovića optužili da je hakovao Konstraktin profil!

Neretko se dogodi da nekoj javnoj ličnosti “padnu” mreže, naručito ako nije omiljena među publikom koja je potom “prijavljuje”. Tako se nedavno i pobednici izbora za Pesmu Evrovizije, Ani Đurić, poznatijoj kao Konstrakti dogodilo da su mreže, na kojima i nije bila popularna pre samog takmičenja, hakovane. Ne bi to bilo tako čudno da se kao odgovoran za iste ne pominje ugledni estradni menadžer i vlasnik “HYPE produkcije” Saša Mirković, kao da je tobože Bil Gejts ili Zukerberg, u najmanju ruku, piše Alo.

Isti list navodi da se priča, da je Olivera Kovačević “osula paljbu” po nedužnom Mirkoviću, prozivajući ga sumnjivim za Konstraktinu bezbednost na internetu

PROČITAJTE: Đorđe David progovorio o Konstrakti: “NARODU OVO NE TREBA!”

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Saša Mirković (@sasa_mirkovic_official)

Nemojte da me zovete za te gluposti. Trenutno sam na snimanju serije, ugovaram filmove, držim brifinge sa glumcima, vodim trenutno najpopularniju televiziju za omladinu na našim prostorima, spremam Acin koncert i nastupe koji su zakazani za nekoliko narednih meseci, odakle vam ideja da ja pletem pipke po tuđim mrežama. Moj profil broji 90.000 pratilaca, pa ako treba nekom pomoć oko sticanja istih, neka mi se javi – izjavio je Mirković za Alo.

PROČITAJTE: Ana Bekuta ode u politiku! Nije mogla da odbije Ivicu Dačića!

IZVOR: ALO

FOTO: HYPE PRODUCTION, ATA IMAGES, INSTAGRAM