Dušan Vlahović i Sandra Afrika
Scandal

March 16, 2022 11:00

By

Kolega je razotkrio u emisiji: SANDRA AFRIKA UZELA 22.000 DOLARA! A, evo na šta troši!

U popularnoj emisiji ”Amidži šou”, Ognjen Amidžić ugostio je akutuelnu ekipu,  Sandru Afriku, Marinu Visković, Gogu Sekulić,  i pevača Bobana Rajovića, glumaca Radeta Ćosića, kao i Nadu Nikolić Krečković, vlasnicu jednog modnog brenda.

PRINTSCREEN/YOUTUBE/PINK

Pevačica Sandra Afrika nedavno je dospela u centar medijske pažnje  kada su isplivale slike nakon njene turneje po Americi na kojima je vidimo s pregršt novčanica u rukama.

Naime, pre mesec dana, društvene mreže je zapalio snimak Sandre Afrike s jednog nastupa u Americi, na kojem vidimo da jedva drži bakšiš u rukama. A mnogi su komentarisali da je pored Tee Tairović ona nova “kraljica bakšiša”.

PRINTSCREEN/ADRIAMEDIATV

A sada je kolega Boban Rajović “izbrojao i koliko je uzela”.

-Ja sam video jedan snimak i na brzinu izbrojao da je za strofu i refren uzela 22.000 evra – rekao je pevač u emisiji Ognjena Amidžića, što je Sandra i potvrdila.

-Pa, dobro, bilo je, nije da nije. Ali sam čula i da se moje kolege nisu žalile – rekla je Sandra, a onda otkrila i na šta troši tolike pare.

-Na zidanje pametnih zgrada u Šapcu –  nasmejala se pevačica.

A zatim je na radost muške publike, učila Amidžića koreografiju iz svog spota, pa se spustila na pod i zatresla svojom zadnjicom, koja je oduvek bila njen glavni adut.

PRINTSCREEN/YOUTUBE/PINK

Afrika je bila u uskim helankama, pa su se sve obline ove atraktivne pevačice, ocrtale i raspalile maštu gledaocima. A pogled je dostojan svake pažnje.

Pročitajte: KRATAK FITILJ TOPALKOVE ĆERKE: Helena odbrusila fanovima!

AUTOR: SCANDAL!

FOTO: ATA/PRINTSCREEN/YOUTUBE/PINK