Darko_Lazic Barbara_Bobak
Svet

March 24, 2022 10:50

By

Darko Lazić na mukama! Barbara Bobak ne može sa svekrvom, nabrojala šta joj sve smeta u Brestaču!

Darko Lazić je grdne milione uložio u ogromnu kuću u Brestaču gde je želeo da živi sa porodicom, ali otkako se Marina Gagić sa sinom Aleksejem vratila kod roditelja, vila zvrji prazna, a Darko živi po tuđim stanovima. Iako je pokušao da ubedi svoju verenicu Barbaru da bi u Brestaču imala luksuz od pet zvezdica, ona neće ni da čuje za preseljenje u selo.

Barbara Bobak ne može sa svekrvom

Brate, daleko je. Tamo nema ničega, ali bukvalno. Jedna prodavnica u centru i to je to. Ako hoćeš do Beograda da dođeš treba ti sat vremena, isto i do Novog Sada. Nema blizu ni nekih supermarketa, bioskopa, kafića. Sve je kao blizu a zapravo ništa nije tu. To me ultra smara. Ona kuća je fenomenalna za vikend, odmor, da se isključiš od svega, ali ne bih mogla da živim tamo – kaže za SVET, Barabara i objašnjava da li je problem što bi živela sa Darkovom majkom Brankom, kao što se priča.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bobak S. Barbara (@barbara.bobak)


Darkovi žive u drugoj kući, tako da tu ne bi bilo problema. Darkova mama i ja smo super. Najnormalnije funkcionišemo. Ne bismo živeli zajedno svakako, i kad smo tamo, fizički smo kao prve komšije, sve je razdvojeno. Svakako, da nije tako, ne bih mogla da živim sa svima u kući. Ja volim svoja četiri zida, makar to bilo 30 kvadrata. Ako mi dođe da šetam golišava u kući, da ležim, da mogu, a da me niko ne osudi. Posvađaju se muž i žena u kući nekad zbog gluposti kad su sami, a zamisli da je cela familija. To je neminovno. Ovako, svako na svoju stranu i problema nema – ispričala je Barabara za SVET.

PROČITAJTE: Ćerka Saše Popovića više ne izgleda isto! Pogledajte kakve promene je napravila na sebi!

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ