Star

19 јануара, 2022 18:00

Oglasila se majka Darka Lazića nakon vesti da joj se sin verio! Ovo se Barbari neće svideti!

IVAN VUČIĆEVIĆ

Vest da su se Darko Lazić i Barbara Bobak verili  odjeknula je u domaćim medijima  kao bomba.

Oglasila se majka Darka Lazića!

Naime, nakon vesti da su se Lazić i Barbara verili, prvi put se za medije oglasila  pevačeva majka Branka Lazić.

Pevačeva majka je u razgovoru za domaće medije  istakla da joj je najvažnije da njen sin bude srećan, ali i da misli da je još uvek rano za prinovu u porodici.

-Ako je Darko srećan i ja sam srećna. Iskreno mislim da je najzad došlo vreme da on bude istinski srećan, a ne da se uvek piše kako je on ovakav i onakav. Onda ispada da su uvek žene u pravu, a on nije. I ja sam žena, ali realna sam, večito se piše o njemu kao da je on neka babaroga, a ženski svet je dobar, one su fine – poručila je Branka i dodala:

bakšiši poznatih

ATA/IMAGES

– Mislim da je još uvek rano za još jedno unuče, ali ako se desi Bože moj, dece nikada nije dosta. Barbara i ja se lepo slažemo za sada, a i njeni roditelji su prihvatili Darka – rekla je pevačeva majka

Kako se šuškalo, ranije su odnosi sa bivšom snajkom Anom Sević bili zategnuti, ali Lazićeva kaže da je sada sve u redu i ističe da svoju unuku i svog unuka redovno viđa.

IVAN VUČIĆEVIĆ

Sada češće viđam Lorenu, to je nešto što me usrećuje. Što šta ružno se dogodilo prethodnih godina, a sada se nešto lepo dešava i meni. Eto, ona je sada u kući, tu je kod mene. Viđam i Alekseja, njega Marina češće dovodi. Ove nedelje je bio dva ili tri puta – jasna je bila Lazićeva koja i dalje žali za pokojnim suprugom Milanom.

Podsetimo, Darko Lazić je u decembru pred kraj 2020. godine doživeo tragediju. Naime, usled komplikacija nastalih nakon operacije podvezivanja želuca, kojoj se svojevremeno podvrgnuo i sam Darko, preminuo je njegov otac Milan. Uz Darka  su tada sve vreme bili, njegova tadašnja verenica Marina Gagić, pevačeva majka i baka koje su neutešno jecale dok su Milana ispraćale na večni počinak.

ATA/IMAGES

– Skinula sam crninu, prošlo je godinu dana od kada je Milan preminuo. Još uvek se baš i nismo oporavili, nije kao što je bilo, ali mislim da ta bol nikada neće ni proći. Taj bol, taj nedostatak… To je neka praznina koja će uvek ostati – kroz suze je ispričala Branka za „Kurir“.

Pročitajte: Saša Vidić ponovo opleo po Ceci: „Da je ovo normalna zemlja Ceca bi svirala frulu za ovcama!“

 

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: STAR

IZVOR: Kurir

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/INSTAGRAM/ATA/IMAGES