majka žike todorovića
Scandal

March 25, 2022 23:13

By

Žika Todorović završio na ulici! Tužne fotografije slavnog glumca potresle javnost!

Nema tome mnogo vremena otkako je Žika Todorović odlučio da u ulozi uličnog svirača zaradi koji dinar. A sudeći po novoj objavi na Instagramu, ovaj posao mu se baš osladio, pa je svoje ulično sviranje ponovio još jednom.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Srdjan Žika Todorović (@srdjan.zika.todorovic)

Fotografija Žike Todorovića nastala u Njegoševoj ulici u Beogradu, dok uličnom sviraču pravi društvo na ulici, izazvala je more komentara i podrške.

Izgleda da se ovih dana vratio svojoj velikoj ljubavi, muzici.

Oni koji razumeju Žikin gest u ovome su prepoznali dozu protesta i sarkazma. Naime, Žika je ilustrovao i svoje nezadovoljstvo bakšišem koji je dobio, aludirajući na to koliko su u našoj zemlji ulični umetnici neplaćeni, a pre svega neshvaćeni.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Srdjan Žika Todorović (@srdjan.zika.todorovic)

Jasno je da je mnoge naše umetnike muka naterala da se bave poslovima i izvan umetnosti, koja je u našoj zemlji ne baš cenjena i ne baš plaćena.

Nije poznato da li Srđan zaista zarađuje na ulici, a i ako zarađuje, i ako ga je muka naterala na to, on bar radi ono što voli i zna, i što je najvažnije, radi časno i pošteno.

Mnogo je onih koji su se potresli zbog Žikinih fotografija, jer smatraju da bi glumac njegovog kalibra u nekoj uređenijoj državi uživao u luksuzu, a ne svirao na ulici.

PROČITAJTE: Arkan je nju voleo pre Cece, rodila mu je četvoro dece! Tužna životna priča Natalije Martinović!

AUTOR: SCANDAL

IZVOR: STORY

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM