razvodi se tamara đurić
Star

April 15, 2022 18:10

By

Razvodi se Tamara Đurić: Kako se raspala porodica poznate starlete

Razvodi se Tamara Đurić vest je koja danas potresla estradu

Starleta i bivša učesnica rijalitija, Tamara Đurić, pola godine nakon što je uplovila u bračne vode sa Nikolom Kačarevićem, navodno je odlučila da stavi tačku na ovaj brak, pišu domaći mediji.

Elokventna rijaliti zvezda navodno više nije srećna u braku a kako navode mediji, Nikolu već duže vreme gleda samo kao oca svog deteta. Po svemu sudeći, hemija među njima je nestala, a zgodna crnka nikako ne želi da u zajednici s ocem njenog deteta živi nesrećno i nezadovoljno.

Pročitajte: Tamara Đurić: Bilo je frke, ali nisam pretučena

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Djuric (@tamarastar89)

Razvodi se Tamara Đurić – Nikola vodi momački život

Đurićeva uživa u majčinstvu i ne krije da je sve obaveze oko ćerke usrećuju.

Jedna sam jako požrtvovana mama i rob sam svojoj ćerki, verovali ili ne, njoj robujem dvadeset i četiri sata i nije mi teško – ističe starleta i dodaje da pomoćnicu oko ćerke nema.

Imam pomoć, oko higijene, što se tiče žena koje su u našoj kući, a oko Tamare brinemo samo moja mama, sestra i ja – rekla je Tamara piše “Blic.”

Pročitajte: Modni DUEL: Tea Tairović izgleda prosto, a Tamara Đurić ruši kalupe!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Djuric (@tamarastar89)

Nikola s druge strane vodi momački život, a kako navode mediji, navodno neretko pijan pada u zagrljaje šankerica i konobarica o čemu navodno postoje i materijalni dokazi, odnosno fotografije.

Kačarević se, kako navode njegovi drugari, pre nekoliko dana iselio iz Tamarinog stana, piše “Pressserbia”, a prenosi Pink.rs. Domaći mediji pokušali su da dođu do ovih saznanja ali kako se navodi Tamara nije odgovarala na pozive.

Pročitajte: Pretio joj smrću i pratio je! Tamara Đurić o teškim trenucima: Taj čovek je hteo da naudi mojoj porodici!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Djuric (@tamarastar89)

Podsetimo, Tamara i Nikola su se već jednom razišli nedugo nakon rođenja ćerke Tamare. Đurićeva je tada za medije rekla:

To se odlagalo, ja volim da idealizujem sve što je moje, ja sam ga uvek hvalila i sad ga hvalim. Nije on pogrešio, nešto smeta njemu, nešto meni, ja sam se malo povukla, meni je sve dosadilo, a on voli da se druži i tu smo se malo koškali. Ja nisam žena koju bilo ko može da maltretira, nismo imali tih problema, ali zajednički život – rekla je tada, između ostalog, u emisiji “Premijera”.

AUTOR: STAR

FOTO: Instagram / Ata Images