Fotografija Zdravka Čolića
Svet

April 30, 2022 14:00

By

Zdravko Čolić otvorio dušu: Ovo je istina o ćerki Uni i njegovim neostvarenim željama

Ćerka Zdravka Čolića Una još jedno je u nizu dece poznatih koja imaju brojnu publiku na Instagramu. Njen životni stil mnogima je inspiracija, a izgled predmet svakodnevnog komentarisanja.

Ćerka Zdravka Čolića izrasla u pravu lepoticu

Na popularnoj društvenoj mreži Una često objavljuje svoja modna izdanja, slike iz provoda, ali i sa luksuznih putovanja u kojima najčešće uživa sa drugaricama. Ipak, mnoge je zanimalo kako Čola reaguje na objave njegove ćerke i da li mu smeta što se toliko eksponira na društvenim mrežama.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Una 🦋 Čolić (@unacolic)

– Una voli to tako. Vrlo je druželjubiva i komunikativna tako da joj to verovatno znači. To su te godine u kojima smo svi imali neke opservacije, fantazije i slično. Ja se ne mešam. Kada bih ušao u to verovatno bi mi nešto zasmetalo, tako da ne ulazim – priznao je Zdravko nedavno i otkrio da koja je njegova neostvarena želja.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zdravko Čolić (@zdravkocolicofficial)

– Neostvarenih želja ima puno, ali što se tiče karijere to je neka pesma koja bi bila na svetskim top listama. Što se tiče ostalog – to je da poživim. Život me ne miluje, on me gura u razne suprotnosti, a brdo suprotnosti rađa i kvalitet –  rekao je Čolić.

FOTO: INSTAGRAM PRINTSCREEN