Kuća Ace Lukasa svet portal svet
Svet

June 1, 2022 10:00

By

Drugačija od drugih devojčica: Sonjina i Acina ćerka niže medalje u nesvakidašnjem sportu

Ćerka Ace Lukasa izabrala je nesvakidašnji sport

Kada su sportske aktivnosti u pitanju, devojčice se uglavnom opredeljuju za gimnastiku, balet, klizanje… Međutim, ćerka Ace Lukasa izabrala je da bude drugačija od drugih devojčica.

Naime, ona se opredelila za jahanje.

– Mojoj jedinoj ljubavi, srećan prvi dan u školici. Voli te tvoj tata – napisao je Aca Lukas uz fotografiju na kojoj njegova ćerka Viktorija pozira na poniju, na samom početku obuke.

Ćerka Ace Lukasa se okitila prvim medaljama

Od tada je prošlo pet godina, a Viktorija, koja će ovog leta proslaviti 11. rođendan, i te kako je napredovala u konjičkom sportu. Ovog puta, pohvalila se mama Sonja Vuksanović, podelivši fotografiju sa hipodroma, na kojoj se vidi kako devojčica samouvereno jaše, čak i neustrašivo preskače prepreke.

Naravno, njena veština nije ostala neprimećena, pa su počele da stižu i prve nagrade.

Aca Lukas nikada nije krio da mu je od četvoro dece najmlađa Viktorija najdraža, možda i zbog toga što je, složiće se mnogi, njegova mini kopija.

– Svu decu neizmerno volim, ali Viki je mezimica. Ne samo moja, nego svih članova porodice – priznao je Aca u jednom intervjuu za HELLO!.

Sonja i Aca imali su buran razlaz, ali su o jedinici nastavili da brinu zajedno.

Pročitajte: Kao sav normalan svet – Ona je ćerka Ace Lukasa, ne vozi besna kola, i radi kao… (foto)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official)

– Kako Viktorija raste, sve više se primećuje njen karakter. Mnogo mi se sviđa što je odgovorna, to je nasledila i od mene i od majke, pošto smo oboje perfekcionisti. Sama navija alarm za školu, nema potrebe niko da je budi niti da je podseća na obaveze koje ima. Ide na jahanje i veoma je uspešna u tome. Jako je disciplinovano dete – pohvalio je pevač ćerku.

IZVOR: HELLO

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, INSTAGRAM