aca lukas
Star

11 Avgusta, 2021 22:00

Sve mu je OPROSTILA! Lukas i Sonja TAJNO otišli na more!

Aca Lukas jedva je ispeglao odnos sa bivšom ženom Sonjom nakon autobiografije koju je objavio, a u kojoj je otkrio detalje iz njihovog braka.

Lukas i Sonja uživali na moru!

Kako su se strasti smirile, Lukas je odlučio da iskoristi nastupe koje ima u Crnoj Gori i da na more povede i bivšu suprugu i ćerku Viktoriju. Njih dve su sa oduševljenjem prihvatile njegov poziv, pa su nekoliko dana svi zajedno uživali na moru!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official)

Lukas i Sonja su u korektnim odnosima zbog ćerke jer ne žele da ona oseti bilo kakvu tenziju među njima. Viktorija je najsrećnija kada je zajedno sa mamom i tatom, a znajući to, ni Aci, ni Sonji nije teško da joj udovolje. Lukas je imao nekoliko zakazanih nastupa u Crnoj Gori i odlučio je da sa njim krenu i Sonja i Viktorija. Nisu se krili uopšte, viđeni su nekoliko puta na zajedničkom ručku, ali i na bazenu hotela u kom su odseli. Jedino Sonja i Viktorija same idu na plažu, dok Lukas za to vreme odmara u hotelu. Da ljudi ne znaju da su razvedeni, svi bi im se divili kao skladnoj porodici. Naravno da u hotelu Sonja ima svoju sobu koju deli sa Viktorijom, dok je Lukas na spratu ispod njih. Nema tu ništa od pomirenja u emotivnom smislu, a njima je cilj da budu dobri prijatelji zbog deteta – kaže za Star izvor blizak pevaču i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SONJA • VUKSANOVIC (@sf__fashion__style)

PROČITAJTE: Jovana Jeremić glumi Sonju u seriji! Muž besan zbog se*si scena sa Lukasom!

Dok su bili na moru Lukas je pričao Sonji kakve planove ima u vezi serije koju snima o svom životu i ona mu je naglasila da njen lik ne treba da ubacuje, a i ako ga ubaci da se sa njom konsultuje. Objasnila mu je da nije bilo lepo ni ono što je izneo u knjizi jer ipak imaju zajedničko dete koje će to jednog dana to pročitati. Nisu se svađali, ali im je odmor dobro došao da o svemu lepo i smireno popričaju. Nije nemoguće da njih dvoje opet budu zajedno, oni koji ih poznaju kažu da još uvek nisu preboleli jedno drugo, ali zbog sujete se ponašaju drugačije – završava izvor.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ