PRETUŽNO

June 14, 2022 12:00

By

Gordana Šaulić slomljena jer Šabana više nema: Posle svega, samo je jedna stvar ubija, više nije ista (foto)

Godana Šaulić i dalje neutešna zbog smrti supruga Šabana 

Gordana Šaulić, udovica čuvenog pevača Šabana Šaulića, pojavila se sinoć u društvu ćerke Ilde na promociji novog romana Vesne Dedić i podržala spisateljicu. Kako se retko pojavljuje u javnosti, Gocu su predstavnici medija upitali kako se oseća i kako živi bez supruga.

Pročitajte: Gordana Šaulić PRVI PUT govori o praznini, bolu i POSLEDNJEM susretu sa Šabanom

Foto: Ata Images

Solidno sam, solidno. Imam više vremena za sebe nego pre. To je više neko vreme sa porodicom, prijateljima, za neka putovanja, to je sad neko vreme koje imam za sebe – kazala je Šabanova udovica.

Udovica Šabana Šaulića i majka proslavljene pevačice Ilde Šaulić otkrila je da je samoća koja joj je nepravedno nametnutna, izuzetno teška. Bez dece i unuka čini se da bi sve mnogo teže podnela ali i oni imaju svoje živote…

Pročitajte: Gordana Šaulić progovorila po prvi put posle Šabanove smrti – Ovo ledi krv u žilama

Foto: Ata Images

Deca odavno nisu tu, sad je prisutna u mom životu neka drugačija samoća. Nije onako kao kad poželiš da zbog dece imaš samo malo mira… Ova samoća malo ubija – kaže ona i otkriva kako se bori sa činjenicom da Šabana više nema.

Gordana otkriva da je situacija izuzetno i teška iako je prošlo neko vreme.

– Nisam se privikla na situaciju, koliko god vremena, godina prošlo. Mislim da nikad i neću – zaključila je Goca za “Blic.”

Ipak po jučerašnjem pojavljivanju u javnosti Gordana je pokazala da izgleda i bolje nego u prethodnom periodu – sveža je i što je najvažnije ima osmeh na licu.

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić