Kaskader i bivša zadrugarka
Svet

July 8, 2022 15:30

By

Ima neka tajna veza: Kaskader Uroš Ćertić i bivša zadrugarka nikad prisniji (foto)

Kaskader i bivša zadrugarka u emotivnom zanosu

Finale “Zadruge” je za nekoliko dana, i dok se uveliko nagađa ko će biti pobednik, sa istom pažnjom se prate i informacije ko će se naći u Beloj kući od jeseni, šestoj sezoni. Jedan od glavnih kandidata je kaskader Uroš Ćertić, koji u slobodi uživa, što bi se reklo punim plućima, i to kako saznajemo, sa novom devojkomom, bivšom zadrugarkom Žanom

Pročitajte: Uroš Ćertić opleo po poznatim damama – Objavio njihove fotke pre plastičnih operacija – (FOTO) Sve začinio pogrdnim rečima

Foto: Privatna arhiva

Naša redakcija došla je u posed fotografija gde ovaj, po svemu sudeći, novopečeni par uživa u Beogradu na vodi. Žana se odlučila za biciklo, dok je bivši-budući zadrugar na rolerima.

Pročitajte: Nova svađa trese estradu – Jovana Jeremić tuži Uroša Ćertića zbog serije prozivki na njen račun

Foto: Privatna arhiva

Navikao je on na razne vratolomije, tako da nema sumnje da će se snaći i sa rolerima. Njih dvoje se poznaju već šest godina, ali su očigledno emocije proradile tek sad.

Foto: Privatna arhiva

Ćertić pored ljubavi uživa i u letu punim plućima, s obzirom na to da je solo pre nekoliko dana otputovao u Crnu Goru na odmor, kod bivšeg kolege iz “Zadruge” Vladimira Tomovića, koji je sa svojim bratom sagradio luksuzni kompleks bazena, pa nije isključeno da tamo imaju visinske pripreme pred novu sezonu, u koju će možda ući i zajedno.

AUTOR: Ivan Gajić

FOTO: Privatna Arhiva