Jovana Jeremić i Uroš Ćertić
Svet

May 13, 2022 14:30

By

Nova svađa trese estradu: Jovana Jeremić tuži Uroša Ćertića zbog serije prozivki na njen račun

Jovana Jeremić i Uroš Ćertić – Novi medijski rat

Voditeljka jutarnjeg programa Jovana Jeremić odgovorila je kaskaderu Urošu Ćertiću na najnovije prozivke, koje se odnose na natpise o njenoj navodnoj aferi sa kompozitorom Aleksandrom Milićem Milijem, što je ona prethodno demantovala.

Pročitajte: Dan iz pakla! Jovana Jeremić prošla kroz agoniju, evo ko joj je pritekao u pomoć

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

Ovo je sporna Ćertićeva izjava oko navodne afere Jovane i Milija:

– Mili poludeo na testosteronu i krizi srednjih godina, muva nakaze, hoće da se bije u pevačkom takmičenju. Jači si, Davide, džaba mu testosteron – napisao je Ćertić, a ekipa ALO! portala kontaktirala je kaskadera da prokomentariše svoju izjavu.

– Drma ga kriza srednjih godina, a testosteron koji uzima ga čini napaljenim i jako nervoznim i besnim. Tako da napada i naskače na onu dvorsku ludu i nakazu sa Pinka pored lepe i prebogate žene, a ovamo u sklopu plemenitog muzičkog takmičenja, hoće da se bije sa drugim muškim članom žirija. Ali prirodna masa je mama, Đorđe David će pobediti. Džaba steroidi! – rekao je Ćertić, pa dodao:

– Mili je na****n kao priplodni bik i hoće da se bije, ja se kladim na Davida! – zaključio je kaskader.

Pročitajte: Jovana Jeremić se pere od afere sa Milijem, fanovi osuli žestoku paljbu!

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Jovana Jeremić i Uroš Ćertić – Novi rat na estradi 

Naime, kako Jovana kaže za Pink.rs, odlučila je da presavije tabak, te kaskader može da očekuje tužbe koje mu voditeljka priprema zbog serije prozivki koje joj je u prethodnom periodu upućivao putem medija.

Ne želim to da komentarišem i da dajem prostor Urošu Ćertiću. On je jedna nevidljiva zamena. Nevidljiv je potpuno i na filmu, a i u životu. Bio je samo zamena. Svi generalno se kreću u krugu svoje pokvarenosti. On ne može da shvati da postoje žene koje ne varaju i žene koje imaju veliku moralnu vertikalu i žene koje su velike gospođetine, koje su moralne gromade. Ja ću ga tužiti, dobiće tužbe i to je to, samo tako će moći da se opameti i da shvati da se više kači na moje ime. Jovana Jeremić je druga dimenzija, tako da ne želim više da ga komentarišem – poručila je Jovana.

Pročitajte: Uroš Ćertić opleo po poznatim damama! Objavio njihove fotke pre plastičnih operacija! (FOTO) Sve začinio pogrdnim rečima!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

Podsetimo se, Uroš je osuo paljbu po voditeljki Jovani Jeremić, koja je napala voditeljku Mariju Veljković zbog pomenutog skandala o kom smo ranije pisali.

– Jovana Jeremić je jedna dvorska luda koja je radila emisiju “Upoznajte parove” obučena kao prostitutka iz “Picinog parka”. Ona je imala više lapsusa nego Zmaj od Šipova i ona je sad našla da komentariše jednu Mariju Veljković, koja je za nju akademski građanin. Marija radi na RTS-u, gde Jovana Jeremić ne može nikad da radi kao voditeljka. Jovana Jeremić, ono, žena nije normalna – rekao je tada Ćertić.

– Znam Jovanu sa “Hepi” televizije. Pritom ta Jovana je tog… Priča se po Beogradu isto svašta… Ma, neću da se piše – ostao je do kraja nedorečen Ćertić.

Šta će se dalje dešavati i kakav će epilog uslediti, ostaje da vidimo…

AUTOR: SVET

IZVOR: ALO!

FOTO: Instagram / Instagram Printscreen