Rijaliti učesnik Uroš Ćertić
Svet

28 Aprila, 2022 17:25

Novi detalj afere Ćertića i Marije Veljković drma srpsku javnost: Ko je tu koga izbacio iz stana?

Rijaliti učesnik Uroš Ćertić konačno otkrio detalje odnosa s lepom voditlejkom kviza „Slagalica“

Nakon što je vest o aferi voditeljke i kaskadera potresla domaću javnost, rijaliti star Uroš Ćertić rešio je da u Pulsu Srbije kod Ivana Gajića otkrije sve detalje u vezi sa voditeljkom Marijom Veljković.

Pročitajte: U jeku priča o razvodu Marije Veljković, Ćertić napravio još jedan šokantan potez: Na Instagramu obelodanio prosidbu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Uki Certic (@ukicertic011)

Rijaliti učesnik Uroš Ćertić otkrio – Nije hteo da ustupi stan majci troje dece

Gosti trećeg segmenta Pulsa Srbije autora i voditelja Ivana Gajića bili su pevačica Rialda i kaskader Uroš Ćertić koji se ovom prilkom osvrnuo na njegov odnos sa zgodnom voditeljkom. Pomenuo je i njenog bivšeg supruga rekavši da Mariju zna skroo četiri godine, da su se viđali po raznim emisijima i snimanjima i da mu nije jasno zašto je njen bivši suprug tel sada „nešto posumnjao“.

Pročitajte: INTERVJU Marija Veljković: Milan i ja smo sanjali da imamo veliku porodicu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Uki Certic (@ukicertic011)

– Sve je krenulo od Velikog petka. Mediji su tako shvatili, da je to bilo moje priznanje da sam bio sa Marijom. Ja sam izrevoltiran na osnovu poruka, komentara pod lažnim ženskim imenima, na svaki članak o njenom razvodu, i njenom izlasku iz porodičnog doma, vraćanje u devojački stan sa troje dece. Znači, to sigurno ne rade moji prijatelji. Siguran sam, svet je mali i on (Marijin bivši suprug prim.aut.) se raspitivao po gradu, ne znam odakle mu to. Mi živimo jedan od drugog dvesta metara. Mariju znam tri, četiri godine. Sto puta smo bili u društvu Đorđa Davida, Peđe Damnjanovića, ona je glumica, ja sam kaskader, bio sam na RTS-u. Znamo se iz kraja. Odjednom on sad sumnja nešto – rekao je Uroš Ćertić.

Pročitajte: Uroš Ćertić opleo po poznatim damama! Objavio njihove fotke pre plastičnih operacija! (FOTO) Sve začinio pogrdnim rečima!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Veljkovic (@mare.veljkovic)

Ćertić je do detalja opisao odnos sa Marijom, ali je dodao i to da je najverovatnije, kako kaže, Marijin bivši muž ostavljao ružne komentare o njoj i Ćertiću.

– Slučajno je njegov drug pitao mog druga iz osnovne, mali je Beograd grad. Pitao je da li sam bio sa njom. Nije hteo da ustupi majci troje dece stan, realno izbacio ju je, nego je rekao da ode u devojački stan. Može da sumnja. Ali, nemoj da neko ostavlja ružne komentare, to sigurno moji prijatelji nisu radili. „On je nju najurio jer se j*** sa Ćertićem“, to su pisali. Verovatno je on lično to pisao. Možda je i prava ženska osoba. Ako su njegovi prijatelji učinili su mu medveđu uslugu. Je l bilo u novinama da je sa Đorđom Davidom? Jel bila? Nije! Nije bila sigurno. Kad su dvoje ljudi atkraktivni može da se pomisli tako nešto – rekao je Ćertić za „Kurir“.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram / Instagram Printscreen