Marija Veljković pre plastičnih operacija svet portal svet
Svet

April 1, 2024 18:15

By

Voditeljka Slagalice se preko noći od skromne devojke pretvorila u silikonsku lepoticu: Svi misle da joj ovo nije bilo potrebno (foto)

Marija Veljković pre plastičnih operacija bila je drugačija

Voditeljka Marija Veljković jedno je od omiljenih TV lica u Srbiji. Gledaoci su je zavoleli kao voditeljku kviza Slagalica u kome je uvek bila prijatna, nasmejana i spontana.

Kako su je gledali svakodnevno, ni najverniji gledaoci ovog kultnog kviza nisu primetili postepene promene na lepoj voditeljki, tako se malo ko i seća kako je izgledala Marija Veljković pre plastičnih operacija i korekcija koje je imala.

Marija Veljković pre plastičnih operacija svet portal svet

Ata images

U poslednjih nekoliko godina, ne samo za javne ličnosti, već i za obične žene, odlazak kod estetskog hirurga postao je kao odlazak kod zubara, tako da ni lepa Marija nije odolela trendu podmlađivanja.

Pročitajte Jovana poručila Dragani da ne izigrava žrtvu, pa usledio odgovor – Otkud ti pravo

Iako se na prvi pogled ne vidi da je voditeljka bilo šta menjala na svom licu, pogled na njene stare i nove fotografije jasno pokazuje da je imala nekoliko korekcija, koje joj, ako je suditi po komentarima, uopšte nisu bile potrebne.

Marija Veljković pre plastičnih operacija svet portal svet

Youtube printscreen

Hijaluron je u poslednjih nekoliko godina postao glavni saveznik u podmlađivanju, pa je i Marija posegnula za njim kako bi osvežila i podmladila svoje lice. Međutim, to nije sve čemu je voditeljka pribegla kako bi se prolepšala.

Marija Veljković pre plastičnih operacija izgledala je skromnije

Marijini obrazi su sada puniji, lice zategnutije, kapci otvoreniji, usne popunjenije. Do ovakvog efekta obično se dolazi ubrizgavanjem hijalurona ili botoksa, ali i operacijom gornjih i donjih kapaka. Marija Veljković nikada nije javno potvrdila da je nešto na svom izgledu menjala, ali je promena očigledna.

Marija Veljković pre plastičnih operacija svet portal svet

Youtube printscreen

Ipak, jednu stvar na sebi popularna voditeljka nije menjala, a to je plava kosa koja već godinama predstavlja njen zaštitni znak, kao i paž frizura, koja je u poslednjih nekoliko godina jedna od najmodernijih. Novi izgld Marije Veljković dopao se mnogima, a očigledno je da se dopada i glumcu Rastku Jankoviću s kojim je u vezi više od godinu dana i pored koga blista kao nikada pre.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, YOUTUBE PRINTSCREEN