Svet

May 11, 2022 17:44

By

Dan iz pakla! Jovana Jeremić prošla kroz agoniju, evo ko joj je pritekao u pomoć

Voditeljka Jovana Jeremić otkrila da su je na proteklom odmoru zadesili ozbiljni zdravstveni problemi

Jovana Jeremić kontroverzna voditeljka koja svojim izgledom i pojavljivanjem privlači pažnju gde god da se pojavi, na letovanju u Crnoj Gori, kako kaže, doživela je blaži oblik infarkta zbog čega je završila u bolnici:

Pročitajte: Jovana Jeremić se pere od afere sa Milijem, fanovi osuli žestoku paljbu!

jovana jeremić afera

jovana jeremić afera

– Doživela sam blaži oblik infrakta, koji, na svu sreću, nije ostavio nikakve posledice. Nije mi bilo ni na kraj pameti da može tako nešto da me zadesi. Sunčala sam se čitajući knjigu i u jednom trenutku mi je postalo pakleno vruće, pa sam bukvalno otrčala do mora i skočila u vodu. Odjednom mi se slošilo, počela sam da se davim – rekla je voditeljka i dodala:

– Strašan bol u grudima me je paralisao, ostala sam bez vazduha. Voja je primetio da se nešto dešava sa mnom, izvukao me je iz vode, dao mi veštačko disanje i odmah odvezao u bolnicu. Rekli su mi da je to bio zastoj srca jer sam pregrejana skočila u hladnu vodu. Odradili su mi sve potrebne analize i dobila sam terapiju koju redovno pijem. Eto, sve je dobro zahvaljujući mom mužu. On mi je spasao život, a ja sam mu pokvarila odmor – rekla je kontroverzna voditeljka za “SVET!”

Pročitajte: Nova ljubav na pomolu? Jovana Jeremić uhvaćena sa ovim frajerom, gore društvene mreže (foto)

Podsetimo se, Jovana Jeremić nedavno se i razvela od supruga Vojislava. Voditeljka je više puta istakla da je u dobrim odnosima sa bivšim mužem sa kojim ima ćerku Leu.

– Mi smo se dogovorili, to je sporazumni razvod braka, kao dva civilizovana intelektualca, imamo zajedničko dete i uvek smo bili dobri prijatelji, čak i pre ulaska u brak. Ja sam takva, prvo moram da budem s nekim dobar prijatelj da bih mogla da stupim u intimne odnose. Različite ambicije su između nas, ja sam neko ko je brz, zdravo ambiciozan, mogu da kažem da imam biznismensku energiju, 24 časa razmišljam o poslu i zarađivanju, milion nekih stvari i ja sam žena od biznisa i svoj život će tome posvetiti – rekla je Jovana jednom prilikom.

AUTOR: SVET

FOTO: Bojan Vuković / Ata Images