Nikolina Pišek privedena
Svet

August 1, 2022 21:00

By

Istina o sukobu Nikoline Pišek i Miše Grofa: Sve je počelo pre Vidojeve smrti, a ovo su razlozi

Sukob Nikoline Pišek i Miše Grofa datira još od ranije

Nikolina Pišek i Miša Grof u sukobu su još od pre Vidojeve smrti, a kako piše Kurir, glavni razlog je to što je voditeljka poželela da renovira zgradu u Beogradu, koja je u vlasništvu njenog svekra.

Kako dobro obavešten izvor otkriva, ona je duže vreme nagovarala pokojnog supruga Vidoja da celu zgradu na Vračaru u kojoj su živeli kad su u Beogradu u potpunosti renoviraju. On se s tim složio, ali ne i njegov otac.

Sukob Nikoline i Miše Grofa

Instagram

Pročitajte: Nikolina i Miša Grof na sudu – Pišekovu će zastupati advokat koji je Vidoju pozajmio ogromnu svotu novca 

– Poznato je da Nikolina nikako nije bila srećna s tim stanom na Vračaru. Sve joj je smetalo i zato je tu retko i boravila. Od arhitekture, umetničkih dela, detalja… Ona je smatrala da je za njih najbolje da se presele s Vračara i da pronađu neku nekretninu u novogradnji i u minimalističkom stilu, koji ona preferira, a da ovu zgradu i stanove u njoj u potpunosti renovira. Nikolina je smatrala da bi ta zgrada, kada bi se uredila po njenom ukusu i instrukcijama, dobila novo ruho, pa bi samim tim dobila i dodatnu vrednost. Za nju su ta zgrada i stanovi u njemu bili “loš kič”, što je ona više puta govorila i u nekim svojim intervjuima. Naravno, od toga nije bilo ništa, jer Miša Grof za tu ideju nije hteo ni da čuje i tad su se on i Nikolina zamerili – tvrdi izvor.

Sukob Nikoline Pišek i Miše Grofa

Ata images

Pročitajte: Nikolina Pišek stigla po imovinu, Miša Grof joj poručio – Dobićeš svoje, ali ne ono po šta si došla 

Pišekova je i sama pre nekoliko meseci u intervjuu za hrvatski Story govorila šta planira sa stanom u Beogradu.

–  Prihvatiti se posla, možda i promenimo adresu, ali činjenica je da imamo celu zgradu na Vračaru koju bi trebalo prenameniti i osavremeniti, dati joj novu, dodatnu vrednost – rekla je Pišekova.

IZVOR: KURIR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM