Svet

August 31, 2022 13:59

By

Ništa se ne može sakriti: Otkriveno ko je muškarac koji je noću posećivao Jelenu Karleušu dok je Duško boravio u inostranstvu

Muškarac koji je noću posećivao Karleušu i sinoć je bio u njenoj kući

I dok sada vodi borbu oko prava LGBT populacije, te se zbog toga sukobljava sa Anom Nikolić, Veljkom Ražnatovićem i svima koji se ne slažu sa njenim stavovima, Jelena Karleuša je sukob sa Acom Lukasom ostavila po strani.

Pročitajte: Primirje je kratko trajalo – Jelena Karleuša ponovo napala Cecinu decu, a evo šta je sad razlog za to 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

A post shared by Zoran Birtašević (@zoranbirtasevic)

Naime, Lukas je nedavno isprozivao JK i pripisao joj neke ljubavne afere, tvrdeći da je noću, dok je Duško igrao u Turskoj i Kini, Jelenu posećivao muškarac dobro poznat javnosti.

A, da je to istina, te da je on i dalje noću posećuje, mogli smo da se uverimo na njegovom Instagram profilu, na kojem je objavio snimak iz dvorišta pevačicine vile.

No, one manje radoznale, više od toga ko je posećuje noću, zanimalo je kako u večernjim satima izgleda Jelenino dvorište. A da je čarobno imali su priliku da se uvere kada je njen menadžer i dugogodišnji prijatelj Zoran Birtašević objavio snimak iz istog.

Pročitajte: Jelena Karleuša isprozivala poznate dame – Zanemećete kada vidite ko se sve našao na meti njenih kritika 

Naime, izvor blizak pop divi tvrdi da je Zoran jedini muškarac koji je posećivao pevačicu u Duškovom odsustvu, a očigledno je da je i dalje posećuje, pa čak i noću, a ne propušta priliku i da se brčne u Tošićevom bazenu.

 

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM