užas

October 16, 2022 17:30

By

Strašne vesti stižu iz grada mode: Seka Aleksić u ogromnom problemu, moli javnost za pomoć (video)

Seka Aleksić bankrotirala u Milanu pa moli za pomoć 

Već nekoliko dana folk pevačica Seka Aleksić sa svojim prijateljem i saradnikom, Stanislavom Zakićem uživa u gradu mode snimajući razne modne editorijale. Poznati po dobroj zabavi i humoru, Seka i njen art direktor su snimili duhovit video zapis u kome je pevačica objasnila njenu materijalnu situaciju.

Naime, Zakić ju je naterao da kupi duplo skuplje cipele od onih koje su se njoj dopale, te sada Aleksićeva nema novca da se vrati za Srbiju, pa kroz šalu moli sve njene fanove koji žive na potezu od Pazove do Milana da joj pomognu.

Pročitajte: Seka Aleksić bankrotirala pa progovorila – Ono što je poručila tera na razmišljanje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)


– Ušla sam u prodavnicu i videla fenomenalne cipele, njemu se ne sviđaju jer su pink neće se nositi sledeće godine. A to što sam kupila duplo skuplje Versaće, to nema veze, one će se sto posto nositi i sledeće godine. Ovako mi je ostalo para samo za put, za naplatne rampe neću imati. Mole se fanovi i ljubitelji moje muzike koji žive od Milana do Srbije, Hrvatska, Slovenija da se redovno javljaju na Instagramu i Tviteru, možda mi zafali za putarinu do kuće. – nasmejala je Seka Stanislava ovom izjavom do suza, a on je sve to zabeležio kamerom.

Podsetimo, da je Seka Aleksić bankrotirala često se piše po medijima, iako folk diva uvek to demantuje. Tako je nedavno na društvenim mrežama osvanula fotografija Aleksićeve iz voza, pa su mnogi pomislili da nema para za gorivo do Beograda pa mora na ovaj način da putuje na nastup. Kako je Seka tada rekla, to joj je bila neostvarena želja i htela je da oseti to uzbuđenje koje su joj prijatelji opisivali.

Pročitajte: Konačno – Seka Aleksić pokazala stomak, snimak otkrio dugoočekivanu vest (video)

Seka Aleksić bankrotirala

Foto: Instagram

 

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images