Stajling Maje Berović
Svet

December 10, 2022 12:30

By

Majka se ovako ne oblači: Maja Berović zapanjila novim autfitom, kritike samo pljušte FOTO

Stajling Maje Berović naišao je na brojne kritike

Nakon što je u februaru na svet donela svog prvenca, Lava, Maja Berović povukla se u medijsku ilegalu kako bi uživala u prvim danima sa bebom. Nedavno se na scenu vratila u velikom stilu, a poznato je da važi za jednu od pevačica koja najviše računa vodi o izgledu i modi te i da ne štedi pare kada je odeća u pitanju.

Pročitajte: Bajkovita soba malenog Lava ih je koštala 70 hiljada evra – Maja Berović angažovala dve dadilje, živeće na Dedinju

Stajling Maje Berović

Foto: Instagram

Kako joj majčinstvo prija svi su se složili, te redovno dobija pohvale na račun svog izgleda. Stajling Maje Berović ni ovog puta nije mogao da prođe neopaženo. Sada je ponovo sve bacila u trans kada je na Instagramu objavila fotografiju u haljini provokativnog dezana.

Naime, Maja je pozirala u mini haljini, na kojoj je istaknutno žensko telo, a koje je savršeno pratilo pevačicinu liniju. I dok je za haljinu izdvojila oko 400 evra, za crvene čizme, kojim je upotpunila stajling, morala je da izdvoji čak 1.500 evra.

Pročitajte: Fotografije koje će vas raznežiti – Maja Berović ovako provodi vreme sa sinom Lavom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial)

“Kakva bomba”, “Kidaš”, “Lutka sa naslovne strane, a uz to i prezgodna”, “Pucaš, kao i uvek!“, “Nikad bezobraznija haljina”, glasili su samo neki komentari ispod objave koju si svi pogledali najmanje dva puta. Među svim pohvalama mogla se pronaći i po koja kritika da ipak ovakav stajling Maje Berović ne priliči novopečenoj mami.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: Instagram