Oporavak Ive Štrljić svet portal
Svet

January 28, 2023 15:00

By

Nećete je prepoznati, mlada brineta pre estetskih operacija: Iva Štrljić je pre svih zahvata ovako izgledala FOTO

Izgled Ive Štrljić pre nekoliko godina bio je drastično drugačiji

Iva Štrljić danas je jedna od najuspešnijih glumica koja iza sebe ima armiju fanova. Poznata je u javnosti kao jedna od retkih javnih ličnosti koja je veoma transparentna i trudi se da bude uvek iskrena prema medijima. Između ostalog nikada nije krila da je čest klijent estetskih hirurga jer je želela da koriguje sve nedostatke koji su joj smetali.

Pročitajte: IVA ŠTRLJIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU GOVORI O „IGRI SUDBINE”, ALI I SVOM ČUVENOM OCU

Izgled Ive Štrljić

Foto: Instagram

Ona je jedina javna ličnost koja je pred kamerama ugradila silikone u grudi, što su takođe i svi pisani mediji odmah preneli, a glumica je kasnije otvoreno pričala zbog čega je odlučila da koriguje izgled.

Izgled Ive Štrljić danas svi hvale, popularna Dijana Erski svakodnevno dobija salve pozitivnih kritika na račun kako figure tako i stajlinga. A kako je ćerka legendarnog Milana Štrljića izgledala pre nego što je povećala grudi i usne svedoči serija „Jelena”, koju je snimila 2004, kada je imala 26 godina. S obzirom na to da je već duže plavuša, skoro da smo zaboravili da je u tom periodu bila prirodna brineta.

Pročitajte: Oca Ive Štrljić znate kao poznatog glumca – Evo ko joj je majka, i ona je UMETNICA

Izgled Ive Štrljić

Foto: Youtube printscreenIzgled Ive Štrljić

Danas, u 45. godini, Iva pleni svojom lepotom, harizmom i celokupnim imidžom, a česte provokativne fotografije u kupaćem kostimu ili donjem vešu otkrivaju njenu besprekornu figuru.

− Imam razvijenu svest o tome da moram da izgledam dobro, pa se ne opuštam – priznala je Iva, koja vodi računa o ishrani, pije dosta vode, redovno trenira i svakodnevno upražnjava „kaldrma fitnes”, kako zove šetnje gradskim ulicama.

AUTOR: SVET

IZVOR: Hellomagazin.rs

FOTO: Rajko Ristić