Torbe ponatih dama
Svet

January 30, 2023 14:20

By

Da li je moguće da je za torbu dala sto hiljada evra: Ova dama ne pita šta košta kada je moda u pitanju FOTO

Torbe ponatih dama vrede bogatstvo, ali jedna je sve zasenila

Svi znamo da poznate dame prate modne trendove i da ne žale da izdvoje novac za torbe ili cipele svetskih brenodova. Kod nas je kada je moda u pitanju neprikosnovena Jelena Karleuša, koju kopiraju čak i svetske zvezde. Međutim, za njom ne zaostaju ni Ceca, Milica Mitrović, Seka Aleksić

Pročitajte: Ovo je haljina zbog koje su svi ostali zgroženi – Oglasila se i Karleuša pa sve objasnila FOTO 

Torba od 20.000 evra Instagram printscreen

Vlasnica televizije Pink se trudi da njena odeća ne privlači peviše pažnje, te je uglavnom obučena u garderobu tamnijih boja. No, pre nekoliko dana na poslu se pojavila u stajlingu koji nije baš karakterističan za nju i pobrala komplimente. A, sve je naročito oduševila čuvena Birkin torba vredna čak 20.000 evra.

Kolekcionarka ovih torbi je i Jelena Karleuša, a jednom od njih pohvalila se i nedavno. A, za nju je izdvojila “samo” 30.000 evra.

Pročitajte: Da li se ovako dolazi na radno mesto – U obuću Ane Bekute sve oči su bile uprte FOTO 

Torba od 30.000 evra Instagram printscreen

Ipak, kada su torbe poznatih dama u pitanju, najskuplja je ona koju je, na snimanju emisije Zvezde Granda, nosila Ceca Ražnatović. Reč je, takođe, o torbi brenda “Eremes”. U pitanju je tašna od krokodilske kože, a košta tričavih 80.000 evra.

Pročitajte: Ova poznata dama rešila je da potpuno transformiše Cecu – Evo kako pevačica sada izgleda FOTO

Torba od 80.000 evra / Ata images

I dok je Cecina torba prošla gotovo neopaženo, jedna svetska dama je zbog iste na sebe navukla bes javnosti. Naime, Georgina Rodrigez, supruga Kristijana Ronalda, nedavno se na jednoj utakmici pojavila sa Birkinkom od 100.000 evra i zbog toga dobila brojne kritike.

Lepu Georginu su kritikovali zbog toga što baca novac na modne komade, te istakli da je dosad samo na torbe dala više od milion evra.

Torba od 100.000 evra / Instagram printscreen

Torbe ponatih dama vrede bogatstvo, ipak čak i Georginina nije ni blizu najskuplje na svetu, jer najskuplja Birkinka vredi 500.000 evra. Za svaku od pomenutih torbi, pa čak i onu najjeftiniju, koja košta 6000 evra, postoji lista čekanja.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM