Video Cece Ražnatović
Svet

June 7, 2023 19:47

By

Ceca godinama krije svoje pravo lice, ali devojka kojoj je bila mentorka više ne želi da ćuti: Ovo je prava istina

Ceca Ražnatović u Zvezdama Granda pokazala kakva je

Bliži se finale Zvezda Granda, a samim tim je i tenzija sve veća, kako među takmičarima, tako i među članovima žirija. Iako trenutno proživljava veoma teške trenutke, Ceca Ražnatović je uložila sav svoj napor i maksimalno se posvetila kanditatima koji se bore za nagradu, a kojima je ona mentorka.

Pročitajte Svađa Cece i Danijele zbog najmlađeg unuka – Raskol u familiji slomio Bogdanu FOTO 

Ceca Ražnatović u Zvezdama Granda

Ata images

Za razliku od nekih mentora, Ceca Ražnatović u Zvezdama Granda se trudi da bude maksimalno korektna prema svim takmičarima. A, da su oni kojima je bila mentor potpuno oduševljeni njom jasno je po načinu na koji govore o pevačici. Tako je jedna Nikolina Milosavljević na svom Instagram profilu otkrila kakva je folk diva kada se kamere ugase.

Pročitajte Za maturskom haljinom Cece Ražnatović devojke su potpuno poludele – U trendu je i posle 30 godina FOTO 

Ceca Ražnatović u Zvezdama Granda

– Ceca je predivna žena. Toliko mila, draga, nežna… Dok je ne iznerviramo – napisala je Nikolina uz smajli koji plače od smeha, pa dodala.

– Šalim se. Čast mi je što sam dobila priliku da je upoznam, da radim sa njom, grlim… Skroz opuštena atmosfera s njom. Naravno da puno znači njena podrška, savet, kako se samo lavovski bori za svakog kandidata. Presrećna sam što mi je ona mentor – napisala je Nikolina, a Ceca je ovaj njen hvalospev podelila na svom Instagram profilu.

Pročitajte Ceca Ražnatović nikad emotivnija – Javno se obratila Gudelju rečima koje će ga rasplakati VIDEO 

Ceca Ražnatović u Zvezdama Granda

Instagram

Iako kada je suočavanje sa žirijem u pitanju Ceca Ražnatović u Zvezdama Granda zna da bude i te kako oštra, jasno je da je pevačica prema kandidatima sušta suprotnost od toga, te svi sa kojima je radila za nju imaju samo reči hvale.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM