

Idealan obrok za celu porodicu: Goca Tržan otkrila kako sprema jelo koje njeni ukućani obožavaju (recept)
Pastirska pita po receptu Goce Tržan je preukusna
Prvi ručak skuvala je kao devojčica, pa nije čudo što je Goca Tržan postala pravi majstor u kuhinji i svaki ručak koji spremi pamti se.

Goca Tržan Official Vlog/Youtube printscreen
Pastirka pita po receptu Goce Tržan brzo se sprema
Pored makeup vlogova koje pevačica objavljuje na svom Youtube kanalu, možete pronaći i razne savete kao i video recepte u kojima korak po korak objašnjava kako da napravite omiljeno jelo za vas i vaše najmilije.
Pastirska pita po receptu Goce Tržan svakako spada u jedno od najukusnijih jela koje je spremala.

Goca Tržan Official Vlog/Youtube printscreen
Sastojci:
– tortilje ( jedno pakovanje)
– 500g piletine (belo meso ili bataci)
– 400g šampinjona
– 2-3 zelene paprike
– 2-3 šargarepe
Pročitajte Kolač koji miriše na detinjstvo Goca Tržan sprema bolje od svih – Ovaj recept tražiće vam svi
– začini
– kukuruz iz konzerve
– kačkavalj
– bujon od supe
– mocarela
– kapar
– grčki jogurt

Goca Tržan Official Vlog/Youtube printscreen
Priprema:
U dubljem tiganju ili voku izdinstati luk pa dodati meso i dinstati zajedno sa lukom. Na laganoj vatri ostaviti da se krčka uz povremeno mešanje, pa dodati željene začine i promešati.
Zatim dodati šampinjone, šargarepu, papriku pa promešati i staviti kukuruz iz konzerve. Nakon toga ubaciti jednu kašiku belog brašna, promešati i dodati bujon od supe.
Podmazati tiganj u kojem će se peći pita, poređati tortilje i staviti rendani kačkavalj. Zatim staviti pripremljen fil od mesa i šamponjona pa dodati i rendanu mocarelu. Na kraju preklopiti tortilje i staviti na šporet da se zapeku.

Goca Tržan Official Vlog/Youtube printscreen
Dok se pita peče, gornji deo premazati kokosovim uljem, a kada se pita zapeče sa jedne i druge strane, napraviti sos koji možete poslužiti uz nju – u grčki jogurt dodati sitno iseckani kapar.

Goca Tržan Official Vlog/Youtube printscreen
Ceo postupak pripreme ovog jela možete pogledati i u videu ispod: