Scandal

December 4, 2020 15:00

By

Čekićka BESNA zbog NEUMESNIH komentara! “Plastičari su te upristojili, ali si debela!”

Pevačica Andreana Čekić odlučila je da se druži sa svojim Instagram pratiocima, pa im je dala mogućnost da joj postavljaju pitanja, verovatno ne očekujući kakvi će sve komentari uslediti.

Oštro reagovala na uvrede!

Naime, jedna devojka bila je jako neprijatna i nepristojna, te je za pevačicu imala niz uvredljivih reči, što je Andreana objavila na svom storiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreana Cekic (@andreanacekic)

U pitanju je komentar u kom se pratilac osvrće na Andreanine plastične operacije, zahvaljujući kojima “konačno liči na nešto”.

– Zbilja su lekari napravili nešto od tebe, počeci su bili strahota! Sad si fizički pristojnija, samo si debela – glasio je komentar koji je pevačica šerovala na svom storiju, a zatim i odgovorila na isti:

– Ovakvoj osobi preporučujem da Internet pretplatu koristi u edukativne svrhe, sve ostalo je bacanje novca. Počni, mila, da radiš na sebi, da voliš sebe, nauči kako jedna dama piše i diše, menjaj okruženje, napreduj. Žao mi je što u 21. veku i dalje postoje ljudi koji su nevaspitani.  Nemoj biti ponosna što si osvanula na mom storiju, jer ovo nimalo nije kul. Shvati ovo kao dar – napisala je Andreana.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!/ INSTAGRAM/ INSTAGRAMPRINTSCREEN