Scandal

27 Novembra, 2020 19:00

Andreana Čekić se priprema za VANTELESNU OPLODNJU! Okrenula se CRKVI kao Seka Aleksić!

Po ugledu na Seku Aleksić i Andreana Čekić okrenula se veri i crkvi, piše novi broj tabloida SCANDAL!

Krenula je i kod duhovnika, posti i ispoveda se!

Naime, Andreani je kao i svima odavno poznato da je Seka uspela da dobije dete tek nakon što se posvetila pravoslavlju i veri u Boga. A kako ona takođe želi dete, a već tri meseca ne ostaje u drugom stanju sa verenikom Markom Miloševićem, krenula je da obilazi manastire i crkve, redovno posećuje i duhovnika, a priprema se i za vantelesnu oplodnju.

– Marko je Andreanina najveća ljubav, on je čovek njenog života i zaista oboje žele dete. Međutim, ona nikako ne ostaje trudna, pa su seli i popričali i rešili da se pripreme za vantelesnu – objašnjava nam izvor i dodaje:

– Andreana samo misli o Seki i sve više se okreće crkvi, čvrsto veruje da Bog može da joj pomogne i da će uskoro biti u drugom stanju i Marko je podržava. Njih dvoje su imali puno problema, bilo je tu i raskida, Andreani su mnoge koleginice okrenule leđa baš zbog njega, i njegova bivša žena im je pravila probleme, a kako je sve to sada iza njih, oboma im je jedini cilj da dobiju bebicu. Andreana sve radi po ugledu na Seku koja dugo nije mogla da zatrudni, a sada ima dva divna sina. Prati njene objave i čita sve intervjue u kojima je pričala o vantelesnoj, ali i o svojoj veri za koju tvrdi da joj je pomogla da potpuno promeni način života. Andreana sada sve to primenjuje, a kaže da joj i post i te kako prija. Daće Bog da nas uskoro obraduje lepim vestima – završava izvor SCANDALA!


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!