Svet

2 Marta, 2021 23:00

Ana LAŽE da je PORŠE njen! IZNAJMILA ga je samo za SLIKANJE!

Ana Korać sve je iznenadila slikom poklona koji je navodno dobila za Dan zaljubljenih. U pitanju je novi model marke „Porsche Panamera” vredan 150.000 evra. Isti auto sa identičnom registarskom oznakom, samo par dana ranije iznajmila je Kristina Kija Kockar za snimanje spota.

Kiji dokazuje da može da ima ono što ona želi, baš kao i Slobu!

Ana je iznajmila auto samo da bi napisala kako ga je dobila na poklon. Htela je Kiji da nabije na nos kako ona iznajmljuje auto za spot, a ona može da ga ima kako hoće. Fingirala je i cveće, balone, ma sve, laže da je auto njen. Zašto ne objavi sliku dečka, nego sliku cveća i auta, zato što dečko ne postoji. Kiji dokazuje da može da ima ono što ona želi, baš kao i Slobu – kaže za SVET dobro obavešten izvor.

Njihovi sukobi datiraju još od ranije. Pevačica i rijaliti zvezda već godinama nisu u dobrim odnosima, a iza toga stoji činjenica da je Ana spavala sa Kijinim bivšim suprugom Slobom Radanovićem odmah po završetku prve sezone „Zadruge”, dok su se još družile.

Ana jeste jedan od glavnih razloga zbog kojeg sam se crkveno razvela od Slobodana. Ona i još jedna, ali nju sad nećemo pominjati. Sloba mi je priznao i ispričao sve detalje. Tad smo još bili venčani. Slobodan me je varao sa njih milion, on je gad pa je gad, a ona je tada glumila moju prijateljicu. Što je najgore, to se nije desilo slučajno, u naletu strasti. Ona je njega uhodila po kafićima, to pouzdano znam. Čuje gde se on nalazi, pa kao slučajno dođe na to mesto. Ana je inače devojka dobre duše, u smislu da hoće da ti da i učini sve, ali ima to droljasto u sebi i to iz nje nikad neće moći da izađe – rekla je Kija svojevremeno.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC/SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET/PRINTSCREEN