Scandal

25 Decembra, 2020 21:00

Ana Nikolić i Nataša Bekvalac nikad nisu našle ZAJEDNIČKI JEZIK

Mnogi među poznatima pitaju se kako to da Ana Nikolić i Nataša Bekvalac nikad nisu postale prijateljice, a život ih je često sastavljao piše SCANDAL! Najviše su se viđale i zajedno izlazile u periodu dok je Nata bila sa Ljubom Jovanovićem, a Ana sa Vladom Mandićem.

Nikad nisu našle zajednički jezik

Tada je Ana živela u Vladinom kompleksu stanova i često se sretala s Natom, čak ih je i Paparazzo lov uhvatio zajedno, a imali smo priliku tada da ih viđamo i u provodu po klubovima, međutim, sudbina se isprečila i nije dala da to prijateljstvo opstane, pa dve pevačice do danas nisu postale bliske.

Čak se pisalo prošlog proleća da su zaratile zbog nastupa koji je bio obema zakazan iste večeri, ali se one tim povodom nisu oglašavale. U svakom slučaju, i jedna i druga znaju dosta tajni i nesporno je da su se u jednom periodu možda čak i poveravale jedna drugoj, ali ni to ih nije zbližilo.

Zato se mnogi, posebno oni sa estrade pitaju šta je to zbog čega dve pevačice nikada nisu pronašle zajednički jezik. Možda je posredi neka tajna, a možda ih prosto ne veže ista energija.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL