Nataša Bekvalac u belom
Svet

6 Decembra, 2020 21:00

Emina i Maya ZARATILE sa Natašom Bekvalac! Kriva je DRAMA KVIN!

Za Natašu Bekvalac nema zime, ona ume da zaradi pare i kad cela estrada kuka. Čim je počela pandemija korone, a nastupi propali, ona je kuću sa bazenom u Čeneju iznajmljivala za 1.000 evra na dan i lepo se živelo.

Propao biznis sa izdavanjem salaša

Ali, došla je zima i taj biznis je propao, pa se Nata preorijentisala na šminku i u saradnji sa jednim kozmetičkim brendom, dizajnirala svoje sjajeve i ruževe za usne.


“Sve veći broj javnih ličnosti u Srbiji i svetu ima kozmetičke proizvode sa svojim potpisom, što se pokazalo kao pun pogodak. Tako je jedna kozmetička kuća Natu angažovala za novu kolekciju, a njoj se angažman svideo iz više razloga. Em joj je prilično dopunio kućni budžet, em će kako prodaja bude napredovala dobijati procenat od prodatih ruževa i sjajeva, a usput može da se igra sa bojama i traži idealne nijanse i teksture šminke. Trenutno postoji ukupno 19 sjajeva i ruževa za usne, a nije isključeno da se uskoro pojavi puna make-up kolekcija”, kaže njena drugarica za novi broj magazina SVET i dodaje da Emini Jahović i Maji Berović sigurno ovo ne ide u prilog, pošto imaju svoje kolekcije.

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: RAJKO RISTIC/SVET