Anastasija i Ceca Ražnatović svet novine svet portal
Svet

June 9, 2024 11:45

By

Anastasija priznala zašto se ne vraća u Sevilju: Razlog je jedna osoba

Anastasija i Ceca Ražnatović veoma su bliske

Anastasija Ražnatović sinoć je tokom finala u “Zvezdama Granda” bila podrška svojoj mami Ceci Ražnatović, koja je bila mentor u ovom takmičenju.

Anastasija i Ceca Ražnatovićsvet novine svet portal

Ivan Vučićević

Anastasija i Ceca Ražnatović najveća podrška jedna drugoj

Cecina takmičarka Šejla Zonjić je odnela pobedu, a Anastasija je ovom prilikom čestitala pobednici uspeh i otkrila da li bi snimila duet sa njom.

“Presrećni smo, mnogo mi je drago zbog mame. Super je Šejla Zonić”, rekla je Anastasija i dodala:

“Pa, ja trenutno ne snimam ništa ali ništa nije isključeno.”

Anastasija i Ceca Ražnatović svet novine svet portal

Antonio Ahel/ATA Images

Umesto muzike, sada se fokusirala na fudbal, te je od svog supruga mnogo toga naučila.

“Ne znam sve o fudbalu, nisam neki ekspert ali naučila sam dosta toga, pogotovo jer pre nego što sam upoznala Nemanju nisam znala ništa o fudbalu nije mi interesovalo, ali sada sam zbog muža naučila dosta toga – pratim utakmice, gledam”, rekla je Anastasija i dodala kako se njen suprug snalazi u muzici:

“Nemanja je izuzetan sluhista, i jako je muzikalan, i on voli da kaže da se nije bavio sportom od malena, da je krenuo sa muzikom bio bi top topova. Vrlo je siguran u sebe u svim sferama. Sve voli što mu ja pevam.”

Anastasija i Ceca Ražnatović svet novine svet portal

Instagram

Cecina naslednica je podelila i utiske nakon venčanja.

Pročitajte Najlepša ljubavna priča svih vremena – Ovde Nemanja i Anastasija svijaju dom iz snova, ogromno dvorište biće puno dece

“Taj papir ništa ne menja, isto nam je i pre nego što smo i nakon što smo potpisali papir. Život u Španiji je savršen, uglavnom mi porodica nedostaje. Biću ovde za mamin rođendan, ali već sutradan putujem. Nije mi težak život u koferima, ja sam sada više u Španiji, ali mnogo volim da dođem da vidim svoju porodicu.”

Anastasija i Ceca Ražnatović svet novine svet portal

Ivan Vučićević

Zbog života u Španiji morala je da nauči njihov jezik, a s obzirom da su Anastasija i Ceca Ražnatović veoma bliske, Tasa kaže da joj u inostrantsvu najviše nedostaje mama.

“Bila sam prinuđena u Sevilji da pričam na španskom jer niko ne priča engleski. Nije mi bilo teško da naučim imala sam predznanje iz telenovela. Mama mi najviše nedostaje, nas dve smo jako vezane. Mi smo kao najbolje drugarice, i sve što mi se desi prvo njoj javim. Non stop smo na video pozivu. Nedostaju mi i sarme, moj teča Cole me uvek iznenadi kad ja dođem i napravi mi sarmu.”

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram, Ivan Vučićević