anastasija ražnatović
Svet

3 Maja, 2022 13:10

Anastasija u provodu pod svekrvinim nadzorom: Društvo joj pravi neviđeni lepotan

Anastasijina svekrva obožava pevačicu

Anastasija Ražnatović se toliko dobro provodi u Sevilji, da su svi izgledi da se u Srbiju neće vratiti uskoro.

Iako je u vezi sa Nemanjom Gudeljom tek nešto više od mesec dana, moglo bi se reći da je njihova ljubav i te kako ozbiljna.

A, ono što ukazuje na to su snimci koje pevačica objavljuje.

Pročitajte: Ceca ne želi Gudelja za zeta: Nemanja se na samom početku veze zamerio tašti

anastasija i dragi gudelj

Iako sa Nemanjom ne provodi mnogo vremena, jer je na treninzima dva puta dnevno, Anastasiji to ne predstavlja problem, jer joj je u društvu porodice Gudelj i više nego interesantno.

Dok njen dečko trenira, ona se provodi u društvu Dragog Gudelja, Nemanjinog mlađeg brata, koji je, kako pripadnice lepšeg pola tvrde, neviđeni lepotan.

gudelj

Anastasijina svekrva ne ispušta snajku iz vida

Anastasija je u porodici Gudelj prihvaćena od prvog dana, jer se, kako izvor blizak poznatom paru tvrdi, od starta ponašala kao jedna sasvim obična devojka.

Anastasija je inače jedna sasvim prizemna i pristojna devojka, a kada je porodica Gudelju u pitanju nije ni mogla da glumi zvezdu. Nemanja je pored oca fudbalera odrastao u bogatstvu, a i sam je veoma mlad postigao veliki uspeh, tako da teško neka devojka može da ga gleda sa visine. Međutim, Anastasija ni nije umišljena, ne glumi zvezdu, jer je, bez obzira na bogatstvo, živela jednim sasvim normalnim životom, na čemu je njena majka Ceca oduvek insistirala – tvrdi izvor.

Upravo zbog svega toga fudbalerova porodica je odlično prihvatila novu snajku, koja se naročito dopala njegovoj mami Oliveri.

Anastasijina svekrva se ne odvaja od nje, pa se u poslednjem snimku koji je pevačica objavila može videti kako se smeška sa zadnjeg sedišta automobila, dok njen mlađi sin i snajka đuskaju uz Tasin hit.

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM/PRINTSCREEN