NOVI SVET! LEKARI U STRAHU ZA DEJANOV ŽIVOT, IMA TUMOR NA MOZGU! TARA VARALA ŠA S NAJBOLJIM DRUGOM! ARKANOVA DECA OTIMAJU CECI KUĆU!

NOVI STAR U PRODAJI NA SVIM TRAFIKAMA ŠIROM REGIONA!

NOVI STAR! Sveštenik posetio Dejana, ovo mu se zakleo! Policija juri Maju i Čorbu! Novak spava u manastiru!

SCANDAL! naslovna 919

Novi SCANDAL! ISTINA o razvodu JK i Duška! Popović sve OTKRIO! Novaku NIJE DOBRO posle torture! Evo šta ga MOLI Jelena da uradi! Dejan izgubio razum – SAKRIO STAKLO I PRETI: zaklaću Cara, Dalilu pa sebe! (VIDEO)

NOVI PAPARAZZO!

NOVI PAPARAZZO! Magijski rituali: Dalila baje kostima mrtve životinje! Mensur kriv za pokušaj ubistva! Darku zabranili da se ženi!

NOVI SVET! Šok otkriće NOVAKA TROVALI HRANOM! JK prelomila SELI SE I VODI ĆERKE! Armin iz Beča otkrio SE*S S DALILOM ME JE KOŠTAO 500 EVRA!

NOVI STAR! Šok dokazi: Dalila varala Dekija sa Gastozom! Novak krije strašne detalje! JK i Duško idu na sud!

Novi SCANDAL! Progovorila Dalilina POLUSESTRA nikad im neću OPROSTITI to što su mi URADILI! Božinovska o BAHANALIJAMA u kući Miloša Bojanića: SKIDALE SMO SE GOLE i Brena je dolazila! (VIDEO)

NOVI STAR! Sve o Majinoj bolesti i gde se leči! Dekijevi roditelji imaju plan da unište Dalilu! Darka bije prokletstvo posle venčanja!

scnadal naslovna

Novi SCANDAL! Šok DALILA teško BOLESNA! Našli KRV na njenom KREVETU?! Noletu hoće da ODUZMU kuću! Dragana Mirković intervju: Evo ZAŠTO ne vidim sebe u Zvezdama Granda (VIDEO)

novi svet

NOVI SVET! DEJAN RADIO MAJCI O GLAVI, DALILA GA NA SVE NAGOVORILA! DRAGANA U STRAHU ZA MUŽA: “TONI JE JAKO LOŠE”! JK ZBOG RADE NAPALA DUŠKA, OVO JOJ NEĆE OPROSTITI!

naslovna star

NOVI STAR! Vradžbine: Dekijeva slika zakopana u temelju, Bilja ruši kuću! Maju čeka pakao! Sve tajne Đokovića!

novi scandal

Novi SCANDAL! DALILI STIGLO PISMO KOJE ĆE JE DOKRAJČITI! MENI SI UPROPASTILA ŽIVOT, NEĆEŠ I DEJANU! DRAGANA MIRKOVIĆ ISPRIČALA ISTINU O BRENI! ZORICA SE MOLI DA KEMIŠ PREŽIVI !(VIDEO)

novi svet

NOVI SVET! Majka moli, uvedite POPA kod Dekija, mora da mu skine MAGIJU! Daša ŠOKIRANA Bekutom: „Nisam to očekivala od nje”! Zaratile svekrva i snajka, Novak neće da se MEŠA!

novi star

NOVI STAR! Jeziva drama: Brena i Boba SKLONILI sina iz zemlje! Dejanova majka u BOLNICI zbog vradžbina! Mensura čeka HOROR!