Naslovna Scandal 17 januar

Novi SCANDAL! Novi detalji afere: SVE O KARLEUŠI, DUŠKU I LJUBAVNICI – KROZ KAKAV PAKAO PROLAZE! OTKRIVAMO: ŠTA SE SVE KRIJE O CECINOM DEČKU! (VIDEO)

NOVI SVET! BRUKA u familiji, snajke MIRE Cecu i Gocu, svi detalji SUKOBA! Gagi OFIRAO sve Lunine PLANOVE, evo koje PROBLEME ima! Đorđe David OTKRIO tajnu JK: „Ona je ĐAVO“!

KUPITE NOVI SCANDAL! EXKLUZIV! ŠOK ISPOVEST! Đorđe David: UBILI su mi OCA! Namestili su mu SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Otkrivamo: Zašto se Marija i Seka NE PODNOSE!

NOVI STAR! Božinovska OTKRIVA TAJNE o snajki iz Titela i bogatstvu koje ima! Šok: Marko PRIMIO Anabelu u stan! Isidora pomogla Radi da se IZLEČI! Maju i Čorbu ČEKA PAKAO!

Novi SCANDAL! Progovorila posle 20 godina – Kućna pomoćnica otkriva: Ovo je PRAVO LICE Brene i Bobe! Darko mora da se ISELI IZ KUĆE! Zašto Luna ide STALNO kod LEKARA! (VIDEO)

Novi Paparazzo! ŠOK detalji tajnog POMIRENJA Lune i Kije! Ispovest devojke: Džej mi se javio u SNU i spasao me SMRTI! Darko zida CRKVU da bi skinuo PROKLETSTVO! Kristijan ide na operaciju!

novi svet

NOVI SVET! BRENA STOPIRALA VENČANJE SINU! ŠOK INTERVJU! ACA LUKAS OTKRIO SVOJ TESTAMENT! EVO ŠTA SU SAD JK I CECA URADILE JEDNA DRUGOJ!

Novi SCANDAL! Kupili KUĆU a ne znaju u šta su se upleli: Evo šta Nole I Jelena mora da urade da očiste UKLETO TLO! Otkrivamo: Šta je Džej hteo da moli DRAGANU MIRKOVIĆ dan PRED SMRT! (VIDEO)

NOVI STAR! CECA i JK pred opasnim ISKUŠENJEM! Brena i Boba se OPET venčavaju! ŠOK: Džejov duh se pojavio u ZGRADI! Luna i Marko U PROBLEMU!

Novi SCANDAL! Istina o konačnom rastanku! ZAŠTO JK NIJE BILA SA DUŠKOM I DECOM U DUBAIJU! Džej nije umro od srca, UGUŠIO SE! Nadežda pred Zadrugu bila u ludnici! Markova bivša preti njemu i Luni! (VIDEO)

NOVI SVET! Dragani zabijaju NOŽ U LEĐA “Smeta im što sam ŽIVA”! Duško OTIŠAO I ODVEO ćerke JK: „Ljubav nije dovoljna”! Stanija se UDAJE!

NOVI STAR otkriva: Vesna pokušala Džeju da spase ŽIVOT! Obrt: Janjuš se NIJE RAZVEO! Sa njim je Nadežda VARALA Tomu! ŠOK: Darka naterali da peva!

Novi SCANDAL! TRAGEDIJA PORODICE LAZIĆ! Sveštenik iz Brestača otkrio: DARKOV OTAC U MANASTIRU POKUŠAO DA SPREČI PROKLETSTVO! Nikad ispričana priča Đani: PUCALI SU NA DŽEJA I MENE! Jedva smo se spasli! (VIDEO)

NOVI SVET! Darko Lazić VAN SEBE, UBILI su mi oca, TUŽIĆU IH! Anastasija Ražnatović se UDALA! Boban Rajović otkriva:”Džej je na onaj svet PONEO TAJNU”!