NOVI SVET: Kačavenda htela Ani da otme Bulića! Anastasija i Nemanja zanemeli, njegov otac poručio: O svadbi nema govora! Aleks moli Dejana za oproštaj! Tajno venčanje: Zbog majke i brata Stanija krije da se udala za Asmina! Šok ispovest Jovane Jeremić

NOVI STAR otkriva: Kuma i Aneli imale istog ljubavnika, evo ko je on! Kamere snimile: Miljana opljačkala kladionicu! Darkova majka se udaje

scandal

Kupite novi SCANDAL! Svi detalji raskida FILIP SE SVETI ALEKS! KO JE KOGA VARAO I SA KIM! Ivan Marinković BORIĆU SE ZA MOG SINA ŽELJKA! IDEM NA SUD! KRISTIJAN O VEZI SVOJE ŽENE I CARA!(VIDEO)

NOVI SVET! Ana se sveti Kačavendi video snimkom! Aleks ostavila Cara zbog ovog poznatog pevača…

NOVI STAR! Ana molila Dejana da idu kod hodže da ih spase! Anelin muž platio Staniji 40.000! Aleks pobegla od Cara, ovde se krije!

scandal 1004

Kupite novi SCANDAL! Aleks i Bulić U TAJNOJ VEZI VEĆ DVE GODINE! Ceca IMALA NAPAD! ŠA U ELITI OTKRIVA TAJNU ŠEMU ŽENE VANJE I LUKE! MARKO MARKOVIĆ DOKAZIMA UNIŠTAVA STANIJU! !(VIDEO)

NOVI SVET: Kaća Grujić otkriva: Darku niko ne može da pomogne! Ana slomljena: Bulić je ostavio zbog Aleks! Muž priznao: Aneli htela da baci dete kroz prozor! Milan odustao od manastira: Ženi se Radom! Kačavedna teško bolesna, godinama se bori! Januš poručio ženi: Neću da se ustručavam 10 meseci, ti kako hoćeš!

NOVI STAR! Karleušina svekrva sprečila razvod, ovo je rekla Dušku! Zorica otkriva sve tajne! Ana moli Zvezdana da se pomire! Darku isekli struju!

Scandal 1003

Kupite novi SCANDAL! Kuma priznala LEČILA SAM SE NA KLINICI ZA BOLESTI ZAVOSNOSTI PLUS ISTINA O ANI I BULIĆU! MILICA ZABILA NOŽ U LEĐA KARLEUŠI BEKVALAC ZABRANILA MAJCI ULAZAK U ELITU!(VIDEO)

NOVI PAPARAZZO! Stanija u policiji zbog Anelinog muža! Milan zbog bebe neće da se zamonaši! Šok tajna Zvezdana i Ane

NOVI SVET: Isplivalo: Bebicu hapse u Zadruzi! Svi detalji burne noći: Aleks poklekla pred Dejanom! Sveštenik otkrio: Darko i Kaća na brak navukli prokletstvo! Stanija od poniženja doživela nervni slom! Zbog veze s Muhamedom Tanju teraju da skine krst! Goca ovo jedva preživela: Izvršitelji joj oduzeli preskupi stan!

NOVI STAR! Aleks otkrili veliki tumor, Car se moli da preživi! Istina o Stanijinom ljubavniku! Bebica tvrdi: Marija truje Miljanu, šok dokazi

Scandal 1002

Kupite novi SCANDAL! Darko o Ani Sević POKAZALA JE PRAVO LICE! EVO ŠTA JE DONELA! PRIJAVILI SU ME POLICIJI! Radina ispovest: SVE O VEZI SA ŽIKOM! TANJA SAVIĆ MENJA VERU! Janjuš ZBOG MAJE IŠAO KOD HODŽE! !(VIDEO)

NOVI SVET: Sud odlučio, Miljana će šest meseci biti zatvorena na psihijatriji! Otac Filipa Cara ucenjuje Aleks! Kačavenda tvrdi da Ana hoće da je uništi…