novi scandal

NOVI SCANDAL! Hodža otkriva: Dalilu je zaposeo đavo! Samo ovo može da joj POMOGNE! I Anđelo je u PROBLEMU! Konstrakta u SUZAMA posle Evrosonga! Nole očajan: Majko, POMOZI MI!

NOVI SVET: RASKOL u porodici: Jelena ovo nije smela da uradi Novakovim roditeljima; BRENA KRILA STRAŠNU TAJNU: Saša Popović pre braka sa Suzanom ostao bez žene i deteta

NOVI STAR! Pašće krv: Anđelova mama ucenila Husu! Janjuš se sveti Maji! Istina o Sašinim i Breninim milionima!

novi scandal

NOVI SCANDAL! Jovana Jeremić očajna: Godinu dana sam bila GLADNA! Dalila ispašta grehe svoje majke: Emina uzimala drogu i bavila se CRNOM MAGIJOM! Evo zašto su se raspale HURRICANE!

novi svet

NOVI SVET: Huso se ODREKAO Dalile, svu imovinu prepisao Dejanu! Boba napravio Novaku PAKAO, Brena upletena u sve! JK isla u Tursku po amajlije, bori se da sačuva BRAK sa Duškom!

NOVI STAR! Velika tuga: Dalilina ćerka UMRLA u bolnici! Istina o Darku i drogiranju! Luna u strahu za ćerkin život!

Novi SCANDAL! DNK TEST Ovo je istina o Dalilinoj ćerki! Darko Lazić ISPAŠTA GREHE POKOJNE PRABABE – MORA HITNO NA LEČENJE! Rada se VRAĆA U SELO KOD MAĆEHE! MENSUR U KANDŽAMA SEKTE!

NOVI SVET: NOVAK BOLESTAN! Lekari ne znaju šta mu je! Dijana za sve okrivila Jelenu! Zbog ovog ne pričaju! DARKO POKUŠAO DA SE UBIJE! Hapšenju prethodio raskid sa Barbarom. Ostavio poruku „Emotivno sam razoren!“

NOVI STAR! Užas: Kulići digli kuću iznad leševa! Car ide u zatvor na 12 godina! Kija pod vlaškom magijom!

Novi SCANDAL! JOVANA JEREMIĆ IMALA INFARKT! Na operaciji joj izvadili SEDAM SLOJEVA TKIVA! Dalila i Car KRIJU VEZU PRE ZADRUGE! OVO JE EDITINA DEVOJKA! U vezi su dve godine! (VIDEO)

NOVI SVET: Darko mora hitno na operaciju! Majka poslala Caru pismo zbog koga je ostavio Dalilu! Gudelj je ovu pevačicu varao sa Anastasijom! Maja i Janjuš ponovo zajedno…

NOVI STAR! Dalilina ćerka stigla u Bosnu! ŠOK tajna: Mina abortirala Mensurovu bebu! Bebica zvao krimose da se osvete!

novi scandal

NOVI SCANDAL! Kraj ZG! Saši istekao ugovor sa Cecom ima TAJNI dil! Miljana ne zna sa kim se spetljala, Bebica MALTRETIRAO bivšu ženu i roditelje! Minin otac spremio OSVETU za Dalilu, Cara i Mensura!

NOVI SVET: JK moli DUŠKA za oproštaj, ćerke plaču zbog TATE. Jezive scene ispred kapije Kulića, kapija umazana krvlju…