NOVI STAR! Doktor otkriva sve o Luninoj TRUDNOĆIi! Plus: Ispovest Anabele o POMIRENJU! Popović i Suzana PIJU LEK za koronu! ŠOK: Kako je žena uhvatila Đanija sa ŠVALERKOM!

SCANDAL! U NOVOM BROJU DONOSI! Jelena NAŠLA ZAMOTULJAK U NOVAKOVOM JASTUKU! Emina ISKRENO O SVIM LJUBAVNIM BRODOLOMIMA! OVO JE TAJNI PLAN VLADIMIRA TOMOVIĆA! (VIDEO)

KUPITE NOVI SCANDAL! EXKLUZIV! OTKRIVAMO! Evo šta je NATERALO Lunu i Anabelu da se POMIRE! Rialda ABORTIRALA dete POZNATOG TENISERA! Vidoviti pevači znaju koji KOLEGA uskoro UMIRE!

NOVI SVET! Novak ne može bez ovog LEKA, doktori ZABRINUTI! Kristijan PRETI Ceci: „Kad izađe moja AUTOBIOGRAFIJA te divne majke i bake će CRVENETI!“. DILER juri Gagija, Luna ga ODVELA iz Srbije!

NOVI STAR! Verica otkriva kako je IZLEČILA RAK i šta je Marija uradila! ŠOK: Anđelo i Gastoz imali TROJKU sa Natašom! Brena i Boba RASPRODAJU IMOVINU! Tanjin muž tvrdi: „Ona sve laže i KORISTI DECU!“

SCANDAL! U NOVOM BROJU DONOSI! TOTALNI RASPAD U ZVEZDAMA GRANDA – MARIJA URLALA NA MILIJA! Popović pretio Davidu: Letećeš iz žirija! Posle Raste HAPSE JOŠ DVA PEVAČA ZBOG DROGE! Dušan otkriva ŠOK PRIČU O TANJI SAVIĆ! (VIDEO)

NOVI PAPARAZZO! Bolničarka otkriva: Šta je Isidora tražila tri sata PRE SMRTI. Paparaco slike: Šta radi Luna BEZ Marka! Maja: Janjuš me je POKRAO i PREVARIO! Romana: Kako mi je Brena POMOGLA!

NOVI SVET! Darku NAMEŠTALI HAPŠENJE, a pao Rasta! Ova pevačica UMEŠENA u sve! Tanja PRETUČENA u Australiji, Dušan je IZBACIO na ulicu! Anabela ima TEŠKU DIJAGNOZU, Luna KRIVI SEBE!

NOVI STAR! Šok obrt: Svadba Lune i Marka OTKAZANA! Rasta iz zatvora moli Anu za pomoć! RAT Rade i Čekićke! Istina o Miljani i DROGIRANJU!

Novi SCANDAL! Darko Lazić MORA DA RASPRODA SVE ZBOG ANE SEVIĆ! HEJTERI NE MIRUJU: PRIJAVILI MARKA POLICIJI! MONIKA ORGIJALA SA PORNO GLUMICOM U DUBAIJU! (VIDEO)

NOVI SVET! Evo ko je ZAVADIO Priju i Anastasiju! Ovo su LAŽI, PODMETANJA, IZDAJE! Šabanov sin: „Ne mogu da OSTAVIM MAJKU zbog Aleksandre!“ Rasta TUŽI Anu, za sve kriva SVEKRVA!

NOVI STAR! Šok ispovest: Na Mariju i Miljanu bacili CRNU MAGIJU da se ubiju! Darko ide na SUD zbog Ane! Milićević otkriva tajne o Ceci i JK! Car PRETUKAO devojku!

Novi SCANDAL! Pakao posle Turske: MARKO SAZNAO DA JE BOLESTAN, LUNA U SUZAMA! Đogani: PRAVA PRIČA OD POČETKA O SLAĐI, ANABELI I VESNI! Frana Pujasa MAJKA ŠALJE NA PSIHIJATRIJU! (VIDEO)

NOVI SVET! Jovana i Srđan IDU NA SUD! Sve isplivalo: PONIŽENJA, UVREDE I SVAĐE! JK:”Primila bih metak za GENERALA SIMIĆA” Tanju Savić svekrva mrzi jer je bila sa DRUGIM MUŠKARCIMA!