NOVI STAR! Horor: Sveštenik još dva puta pokušao da SILUJE Viki! Marinina POSLEDNJA ŽELJA zbog koje svi plaču! Sanjina mama U BOLNICI zbog Marka!

NOVI SCANDAL! I doktori PLAČU: Ovoliko je dana Marini ostalo od života! Prava ISTINA O RATU Cece i Milija! Snežani Đurišić POZLILO zbog sina! (VIDEO)

NOVI SVET! Jezivo, Dalila zbog JAKIH UDARACA u stomak ne može da ima BEBU, na silu joj uradili ABORTUS! Marinin sin u suzama: “Majka mi je rekla da će UMRETI”! Maja Marinković hitno OPERISANA!

NOVI STAR! Dalila ima svedoka u Americi, UNIŠTIĆE Staniju! Marko ostavio TRUDNU devojku i pobegao! Janjuš i Mima kriju s**s aferu!

Novi SCANDAL! Deniz DRŽI U ŠACI Mensura i Janjuša! Sve o AFERI SA NJIMA noć pre Zadruge! PLUS: Kako će uništiti SUBOTIĆKU I STANIJU! Evo ZAŠTO nisu PRIČLE Ceca i Bekuta! VIDEO)

NOVI PAPARAZZO! Ispovest Deniz: Tukli su me i SILOVALI! Milica ide na SUD zbog prostitucije! Tara se vraća da UNIŠTI Mateju!

NOVI SVET! Janjuš krije, VENČAO se sa Enom pre “Zadruge”, Maja mu sprema OSVETU! Dalila bolesna ušla u rijaliti da vrati DUGOVE! Muž Tanju Savić GOLU isterivao na ulicu!

NOVI STAR! Šok: Deniz PLATILI da ima se*s sa Janjušem! Istina o promeni pola! Cecu SABOTIRAJU u žiriju! Šok: Dalila i Karić kriju TAJNU! Istina o RASKIDU Kenana i Rialde!

NOVI SCANDAL! Evo zbog koliko PARA su se razišli JK I Popović u sve UMEŠANA i Severina! Grujićka se UDALA u KUĆI Nataše Bekvalac! (VIDEO)

NOVI SVET! Đedović otkriva: Nenadovi drugovi Tari prete PIŠTOLJEM! Maja moli Janjuša da je SPASI, Car je TUČE! Savo Perović o PREKIDU prijateljstva sa Lunom: Šokiran sam kakva je majka!

NOVI STAR! Folk zvezda pomaže Janjušu da UNIŠTI Maju! Drama: Miljana SPASLA majci život! Karić i Misica ostali bez KUĆE! Darko sve GUBI ako se oženi!

Novi SCANDAL! Bolničarka tvrdi: Maja je VRIŠTALA u bolnici Janjuš me je UPROPASTIO! Milica Kemez ZBOG OVOGA imala NERVNI SLOM! Novak PRESEKAO sa Jelenom! (VIDEO)

NOVI SVET! Tara POLICIJI dala dokaze, tera Ša u ZATVOR! Maja NAPALA Janjuša i Anu: „Ona se PRODAJE za male pare”! Jovani PRETI političar: „Samo zucni i gotova si”!

NOVI STAR! Tuga: Milici našli TUMOR na materici! ŠOK: Maju PRETUKLI ispred zgrade! Rialda otkriva kakav je S*KS sa Kenanom!