NOVI STAR! Šok ispovest: Na Mariju i Miljanu bacili CRNU MAGIJU da se ubiju! Darko ide na SUD zbog Ane! Milićević otkriva tajne o Ceci i JK! Car PRETUKAO devojku!

Novi SCANDAL! Pakao posle Turske: MARKO SAZNAO DA JE BOLESTAN, LUNA U SUZAMA! Đogani: PRAVA PRIČA OD POČETKA O SLAĐI, ANABELI I VESNI! Frana Pujasa MAJKA ŠALJE NA PSIHIJATRIJU! (VIDEO)

NOVI SVET! Jovana i Srđan IDU NA SUD! Sve isplivalo: PONIŽENJA, UVREDE I SVAĐE! JK:”Primila bih metak za GENERALA SIMIĆA” Tanju Savić svekrva mrzi jer je bila sa DRUGIM MUŠKARCIMA!

NOVI STAR! Tajni plan: Luna i Marko vade Gagija IZ ZATVORA! Fran otkrio: Paula PRODAJE TELO za 20 evra! Rada o PROSTITUCIJI na estradi! ŠOK: Kristijan može da UMRE!

Novi SCANDAL! Ispovest Jelena Karleuše: MOJE ĆERKE NE ZNAJU ŠTA SE ZAISTA DEŠAVA! Zbog Milija MARIJA ŠERIFOVIĆ NAPUSTILA GRAND! Novaku SMEŠTA BLIZAK ČLAN FAMILIJE? (VIDEO)

KUPITE NOVI SCANDAL! EXKLUZIV! Darko Lazić OTERAO VERENICU Marinu iz kuće! NOVI NAPAD na Lunu i Marka!

NOVI SVET! Saša ostao bez GRANDA, novi VLASNICI doveli Milija za DIREKTORA! Ovo su nova pravila! PODMUKLO PAKUJU Cecinoj snajki, u SKANDAL umešana JK! Dragana priznala svoju najveću TRAUMU, zbog ovog je 15 godina imala KOŠMARE! 

NOVI STAR! Tajna Isidorinog testamenta, muž Pajkić u šoku! Saša morao da PRODA Grand, pevači u panici! Kulići na sudu zbog Mišela! Ovo je Stanijin dečko koji PRETI Kristijanu!

Novi SCANDAL! LUNA U STRAHU DA NE IZGUBI BEBU! ŠOK ISPOVEST KIJE KOCKAR: LUNI BIH OPROSTILA, ANABELI NIKAD! KAKO JE DARKO LAZIĆ HTEO DA SE UBIJE ZBOG MILJANE! (VIDEO)

NOVI PAPARAZZO! Najveće tajne Zadrugara: Kristijan krije S*KS AFERU sa Ljiljom! Miljana NOŽEM NASRNULA na Mišela! Luna i Marko PRODAJU STAN! Darko uhvaćen u ŠVALERACIJI!

NOVI SVET! Darku PRETE, zbog sina pristao na PRLJAVU IGRU! Luna priznala zašto je IZBACILA Marka iz stana! JK uvalila Mariji, zbog nje je PRIVELI!

NOVI STAR! Detalji veridbe Lune i Marka koje su sakrili: Evo kad je svadba! Tajni plan Kristijana i Marije da spasu Miljanu! Zbog ovoga se svete Novaku!

Novi SCANDAL! CECINA ŠOK ISPOVEST: ISPLIVALE SU ŠTETOČINE IZ NEKIH RUPA! MORAM DA SE BRANIM! Darko Lazić: SAHRANIĆU ESTRADU! Zašto Stanija nije ušla u ZADRUGU! (VIDEO)

NOVI SVET! Novak tri puta OTKAČIO Jelenu, ona priznala: „Napravila sam pogrešne postupke!“ Rastu RASKRINKAO brat Nemanja: „Njegova mama je OTERALA Anu!“ Kristijan otkrio: “Evo šta ću da uradim Staniji!“