Novi SCANDAL! Saša Popović NA SUDU ZBOG TELEVIZORA! Zamka za ANĐELU AKO OVO URADI ZVEZDANA VIŠE NIKADA NEĆE VIDETI! ANA SE UDAJE! (VIDEO)

NOVI SVET: Haos u Đenovićima: Anđela pokušala da se ubije! Tajni susret: Zvezdan uhvaćen s Aninom ćerkom! Ana nije dobro: Bori se s opakom bolešću! Jelena napala Novaka zbog Dijane: Mlađa snaja ih mirila! Anastasiji pozlilo nakon gubitka bebe: Gudelj očajan, moli Cecu da dođe! 

NOVI PAPARAZZO! Anđela traži spas pod Ostrogom, roditelji je zarobili! Porodica uplašena za Anastasiju! Miljana trudna sa Bebicom, Marija preti!

NOVI STAR! Zvezdan i Anđela beže u Švajcarsku, čeka ih stan i posao, kuma hoće to da spreči! Careva bivša preti Aleks! Tinu Tarner operisao Vesnin doktor!

Novi SCANDAL! PRE DISKVALIFIKACIJE ANĐELINI RODITELJI PRODAVALI KUĆU DA BI POBEDILA?! Pomirili se SNEŽANA I ĐANI! Maja Marinković RASTURILA VERIDBU SANDRI AFRICI! MILJANA MORA U ZATVOR! (VIDEO)

NOVI SVET: Anđela ispašta grehe predaka! Vesna Zmijanac doživela šlog! Ceca u strahu, Anastasija se ne vraća u Srbiju…

NOVI STAR! Strašno: Marija i Bebica šalju Miljanu u ludnicu! Zoricu pokušali sa sil*uju u kafani! Bolna istina o Majinoj majci! Aleks ima dosije u policiji!

Novi SCANDAL! Ovo je osveta MAJA TERA CARA U ZATVOR! TUŽILA GA ZA NASILJE I DROGU! SInanov sin pred smrt otkrio: TESTAMENT MOG OCA FALSIFIKOVALA JE ŽENA SABINA! Zvezdan HTEO DA OSTAVI ANU PRE TRI GODINE! (VIDEO)

NOVI SVET: Anđela dala reč bratu dok je UMIRAO, molio je samo ovo! ŠOK ISTINA o Ani i Dejanu! Kuma i Bulić ŽRTVE PREVARE! Đorđe David van sebe zbog ćerke: I moja Staša je bila ŽRTVA! Maja zavila u crno Aleks i Cara: Zbog njene bakterije gube bebu! Boba uložio u Sašin BIZNIS, PROPALI MILIONI!

NOVI STAR! Anin dnevnik otkriva: Sa ovim pevačem je pravila bebu i varala Zvezdana! Karić štrajkuje glađu, stanje kritično! Detalji svađe Cece i Seke!

Novi SCANDAL! Ubica iz Mladenovca PRETIO MAJI MARINKOVIĆ! NOLE SE IZLEČIO U BOSANSKIM PIRAMIDAMA! MILJANA RASPRODAJE IMOVINU ZBOG KOCKARSKIH DUGOVA! (VIDEO)

NOVI SVET JE U PRODAJI!

NOVI SVET: Zvezdanova bivša iznela jezive detalje veze! Ubica iz Mladenovca bio lud za Majom! Trudnu Anastasiju uvredila zaova…

NOVI STAR! Policija ima dokaze: Car i Zola divljali sa ubicom iz Mladenovca! Osveta Anđelinog oca! Vidićeva knjiga otkriva tajnu o JK i Ceci! Đani krije vanbračnog sina!

Novi SCANDAL! Brena BOLUJE OD NEIZLEČIVE BOLESTI! POLICIJA TRAGA ZA MUŠKARCEM KOJI JE BIO SA VIDIĆEM KADA JE UMRO! CAR POD UTICAJEM CRNE MAGIJE (VIDEO)