Svet

18 Januara, 2022 21:00

Arkanov i Šijanov unuk se već udružili! Dirljiva bratska nežnost!

Prekrasan snimak bratske ljubavi podelila je na svom Instagram nalogu snajka Goce Božinovske.

Dirljiva bratska nežnost!

PRINTSCREEN/INSTAGRAM/BOJANA RODIĆ

 

Naime, video sinova Veljka Ražnatovića i Mirka Šijana ,Željka i Zorana, koji su braća od tetke, podelila je Bojana Rodić koja je usnimila kako se preslatki mališani igraju zajedno.

Kako možemo videti na snimku mali Željko je bio u poseti kod svog brata Zorana, koji je mlađi od njega, pa ga je kao svaki „stariji“ brat, sve vreme mazio i grlio.

PRINTSCREEN/INSTAGRAM/ BOJANA RODIĆ

Zatim je Bojana usnimila prizor i atmosferu u kući i označila u objavi svoju sestru Bogdanu, uz opis: „Mnogo se volimo“.

Detalje videa možete pogledati OVDE!

Veljko RAznatovic,Bogdana Rodic

Rajko Ristić

Mediji bruje o lepim izabranicama Ražnatovića i Šijana od trenutka od kada su se pojavile, jer pored evidentne lepote, zrače i kako saznajemo i pozitivnom energijom, a komšije iz Titela često i ističu kako su sve tri sestre veoma ljubazne i poštene, a o prijateljstvu Veljka i Mirka, prokomentarisao je jednom prilikom i sam Mirko.

-Veljka sam upoznao još kad sam bio klinac. Upoznavanje je bilo preko naših roditelja, a kasnije kad smo odrasli nastavili smo da se družimo. Sećam se koliko smo lepih momenata prošli zajedno i bio je upečatljiv momenat gledati ga da se ženi. Mislim da vreme prolazi brzo i da toga nismo svesni većinski. Veljko je moj brat i zauzima posebno mesto u mom životu. Dobar je momak i hoće svima da pomogne – rekao je Mirko svojevremeno.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

 

Pročitajte: Jelena i Duško ćute i dalje, ali njihova ćerka Nika je konačno sve rekla!

AUTOR: SVET

FOTO: ATA/IMAGES/PRINTSCREEN/INSTAGRAM