goca zvoca bojani
Svet

17 Januara, 2022 14:00

Nevolje u raju? Snajka Bojana nije čestitala rođendan Goci Božinovskoj, a ono što je uradio Mirko svi se čude!

Goca Bozinovska juče je proslavila svoj 57. rođendan i kako vidimo, provela ga u pesmi i veselju sa svojom koleginicom i skoro pa sestrom, Zlatom Petrović. Ali sve koji vole i prate na drušvenim mrežama začudio je njen sin Mirko Šijan.

Goca Božinovska

ATA/IMAGES

Naime, on je majci čestitao rođendan istom fotkom kao i prošle godine, a Goca je stavila na svoj Instagram story da se pohvali, računajući valjda da se neko ne seća šta je bilo pre godinu dana. Da je lenj da napravi novu fotografiju, jeste, ali sve to može biti i simpatično jer svi znaju koliko Mirko voli i poštuje svoju majku. Ono što je sve ostavilo u čudu je Bojana Rodić koja javno nije uputila čestitku svekrvi iako je ova drži kao malo vode na dlanu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bojana Rodic (@bojana__rodic)

-Ona je predivna, ona je jedna lutka, prirodno je lepa, toliko je vaspitana. Bojana se u kući ponaša kao da ima 50 godina. Mislim da ne može da joj priđe nijedna žena u gradu. Ona je takva domaćica. Sve zna, sve kuva. Kažem, svaka čast njenim roditeljima. Ja sad uđem u kuću, okrenem se, sve je pod konac. Stvarno je dobra. Zaslužila je, da ne znam šta bih uradila za nju. Mimo lepote, baš je dobro dete – pričala je svojevremeno Goca, a sada je svog sina Mirka naterala i da zaprosi Bojanu. Možda je buduća mlada od uzbuđenja što će se udati, zaboravila da na svom Instagram profilu okači rođendansku čestitku svekrvi.

BOJAN VUKOVIĆ

Pročitajte: SCANDAL! paparazzo: Ognjen Amidžić!

 

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/ BOJAN VUKOVIĆ/ATA/IMAGES