Darko Lazić i Barbara Bobak
Star

8 Januara, 2022 13:00

Astrolog otkriva: Darka i Barbaru čeka pakao! „Njihova veza osuđena je na propast i nema šanse da se to promeni!”

Darko Lazić i Barbara Bobak najavljuju veliku svadbu na proleće, međutim, astrolog Ljiljana Jevremić tvrdi da od te ljubavi nema ništa i da će se njihova veza završiti velikim skandalom, i to u najboljem slučaju.

Darko Lazić i Barbara

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Darkov astrološki kod je 228, on nikad neće biti privržen porodici i domu. Njega samo adrenalin i rizične situacije pokreću i to ga čini živim i ispunjenim. Barbara pak ima kod 142, ona je jako slična Darku, skoro da su isti. Neko bi rekao da je to odlično, ali kod njih to nikako nije slučaj. Da bi ostvarili balans, oboma su im potrebni partneri koji su porodično nastrojeni i koji bi iznova i iznova vukli njihove ručne, a njih dvoje trenutno samo stiskaju gas. Nema sreće kod njih, nema ni te svadbe koju najavljuju. Oni moraju da preseku, jer mogu na kraju kobno da završe vezu. Kod njih samo nemire vidim, suviše je sve to burno. Skloni su fizičkim obračunima, te baš zato treba da se što pre raziđu i izbegnu neki agresivni scenario priča nam astrolog Ljiljana i dodaje:

Darko ima čudnu karmu i nema sreće u ljubavi, teško da će on biti u braku koji može da opstane. Stoji mu još jedno dete, i to sin. Bilo bi dobro kada bi obilazio manastire i crkve, treba da daje i priloge, ima dosta grehova na duši koje mora da okaje. Treba da se čuva povreda, jer mu je u natalu naglašena teška povrede kičme objašnjava nam astrolog.

AUTOR: STAR

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM