Svet

24 Septembra, 2020 15:10

BAHANALIJE! Anakonda sa drugaricom ORALNO ZADOVOLJAVALA Vuka Moba?! (VIDEO)

Zakuvalo se sinoć u emisiji „Pitanja gledalaca“ kada je voditelj Milan Milošević pročitao pitanje za Anđelu Milenković Anakondu.

Bio pijan, pa se ne seća!

„Priznaj sad pred svima šta si imala sa Vukom Mobom? Pričala si o tome pre ulaska i to zna više ljudi, što bi krila? Odakle ga znaš?”, rešetao je Milan sa pitanjima.

„Dopisivali smo se još 2012. godine preko Fejsbuka, upoznali smo se i imamo zajednički krug prijatelja. Nikad nikome nisam pričala da sam bila sa njim jer to nije istina. Bila sam kod njega u studiju sa drugaricom Anom. Nemam problem da kažem, da smo imali s*ks, rekla bih, odgovorila je zadrugarka.

„Bio sam pijan i ne sećam se, prokomentarisao je reper.

„Ja sam čuo priču da ste drugarica i ti oralno zadovoljile Vuka u isto vreme, jedva je dočekao Đedović da se ubaci.

To je glupost, ja sam u tom trenutku bila sa drugim dečkom kojeg on poznaje”, pravdala se Anakonda kako je znala i umela.

Vuk se smeškao zagonetno, a Matora je dobacila:

„Druže, deluje kao da nešto tajiš. Malo ti je neprijatno, a?”

„Da li te je ranije Anakonda oralno zadovoljiva?”, nije odustajao Milan, dok su se akteri priče sve vreme smejali.

„Odmah da se ogradim od cele situacije, da ne budu pretpostavke da je to bilo dok sam sa sadašnjom verenicom. To je priča još od pre dve ili koliko već godina kad sam nastupao u Kruševcu. Posle nastupa smo otišli u neki stan, na neki after, tu je bilo dosta mladih devojaka između ostalih i Anđela. Bila je ozbiljna afterčina, to priznajem, potvrdio je reper između redova.

Pogledajte video:

FOTO: ATA IMAGES