Beba Anastasije i Gudelja svet novine svet portal
Svet

June 19, 2024 18:15

By

U pravi čas, STIŽE BEBA: Nemanja i Anastasija Gudelj sledeću godinu dočekaće u ulozi roditelja

Beba Anastasije i Gudelja željno se iščekuje

Beba Anastasije i Gudelja prošle godine izgubljena u petom mesecu trudnoće, kada je mlada pevačica nosila devojčicu što je bio veliki udarac za celu porodicu. Veliki gubitak ostavio je dubok trag na njenom srcu i srcu njenog supruga Nemanje Gudelja, ali kako su veoma mladi ne očajavaju u nadi da će se uskoro ostvariti u ulozi roditelja.

Beba Anastasije i Gudelja stiže sledeće godine? 

Složna porodica Gudelj ponovo je pokazala da je podrška najvažnija – svi borave u Nemačkoj gde svim srcem bodre Nemanju na Evropskom prvenstvu, a danas im se pridružila i Ceca Ražnatović. Posle važnog takmičenja Tasa i njen muž idu na zasluženi letnji odmor, a kako su se nedavno i građanski venčali, to će im biti medeni mesec.

Pročitajte Nemanja Gudelj nikad srećniji – Ceca i Anastasija mu priredile zabavu za pamćenje (foto i video)

Iako se mnogo spekulisalo prethodnih meseci, beba Anastasije i Gudelja još nije u priči, što ne znači da neće u mesecima koji su pred nama.

Beba Anastasije i Gudelja svet novine svet portal

Instagram

Naime, astrološkinja Ružica govorila je za “Radio svetski” i otkrila da će se u porodičnom domu u Sevilji uskoro začuti plač i smeh bebe.

– Anastasija i Nemanja su sudbinski predodređeni, oni će se stvarno voleti i tu će doći veoma brzo i jedna beba, koliko već sledeće godine.

To je sto posto, njihova ljubav je fatalna i tek kada beba dođe, njihova ljubav će dobiti pravi oblik.

Beba Anastasije i Gudelja svet novine svet portal

Instagram

– Nemanja je Škorpija, oko njega morate mnogo da titrate i igrate, a Anastasija ima strpljenje i živaca, pa su i tu veoma kompatibilni. Ona je mogla već sad da ima veliku karijeru, ali ona više voli i ceni porodicu i zajedništvo, pa nije čudo što se mlada udala u želji da gradi svoju bazu – rekla je Ružica za pomenuti medij.

Beba Anastasije i Gudelja promeniće mnoge stvari 

Kako je astrološkinja dodala, odnos između Olivere i Anastasije Gudelj sada je u najboljem redu jer se Nemanjina majka uverila da je mlada muzička zvezda prava žena za njega piše Glorija.

Beba Anastasije i Gudelja svet novine svet portal

Instagram

Nije tu bilo, kako Ružica navodi, nikakvih ozbiljnijih problema već je Olivera veoma vezana za najstarijeg sina pa nije želela da se on opeče u ljubavi. Ipak, Tasa je prošla test jer je pokazala da Nemanju iskreno voli.

Iako se to pretpostavljamo sve dok nisu objavile zajedničku sliku pre nekoliko meseci, mnogi su ipak sumnjali u njihov odnost. Do sada, venčanje Tase i Nemanje, te slava okupila ih je i pokazala da su prisniji nego ikada. A osim toga, što se Ceca nedavno veselila dolasku trećeg unučeta sada je sigurno da će i za četvrto da sevaju vatrometi

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram