Ispovest Veljka Ražnatovića svet portal svet
Svet

November 22, 2023 18:15

By

Odustali od toga da se sin zove Lazar, beba Veljka i Bogdane dobiće retko i neobično ime

Beba Veljka i Bogdane ipak će se ovako zvati

Veljko i Bogdana Ražnatović čekaju trećeg sina, to je jedna od vesti koje ovih dana najviše okupiraju medije i javnost. Naslednik Cece Ražnatović beskrajno je srećan što će ponovo postati otac, jer je uvek isticao da želi veliku porodicu sa bar petoro dece.

Beba Veljka i Bogdane

Ivan Vučićević

Beba Veljka i Bogdane neće se zvati Lazar kako saznaje Hello!

Još dok je Bogdana bila trudna sa drugim sinom odabrali su mi ime – Krstan. Odluku nije promenio kada je dečak došao na svet. Tada je ispliala informacija da beba Veljka i Bogdane več ima spremno ime. I to je otkrio sam Veljko.

Pročitajte Veljko Ražnatović doživeo neviđenu transformaciju, ni Bogdana ga neće prepoznati

– Da, naravno da će biti Krstan! Što bih menjao? Ako bude i treći sin, zvaće se Lazar. Biće sve srpska imena. Kome se ne sviđa neka promeni kanal.

Beba Veljka i Bogdane

Rajko Ristić

Beba Veljka i Bogdane dobiće retko i neobično ime

No, izgleda da su se predomislili i odustali od Lazara. Beba koju Veljko i Bogdana čekaju zvaće se – Ilijan, ekskluzivno saznaje HELLO!. Retko i neobično ime, koje se obično čuje u ženskoj varijanti Ilijana.

Pročitajte Najlepše vesti stižu iz porodice Ražnatović – Bogdana u naručju drži tek rođenu bebu FOTO

Beba Veljka i Bogdane imaće snažno ime, sa više značenja…  Izvorno, na hebrejskom, glasi „Elijahu” i znači „Bog je moj Jahve”. Ilija je bio izraelski prorok iz 9. veka pre nove ere, koji se prema predanju jedini živ uzneo u nebo. Pominje se i u Talmudu, Bibliji, Kuranu. Bog je, kako se pominje u svetim knjigama, učinio mnoga čuda kroz Iliju, uključujući vaskrsenje i spuštanje vatre s neba.

Beba Veljka i Bogdane

Bojan Vuković

Ovo je biblijsko, ali i tradicionalno srpsko ime. Grčki i latinski oblik je Elias, a u našem narodu poštuje se i Gromovnik Ilija, koji se slavi drugog dana avgusta.

AUTOR: SVET

IZVOR: Hello!

FOTO: Rajko Ristić