Scandal

12 Septembra, 2020 16:20

Bekuta i Kaća mutile jaja! Keba pričao o svom neverstvu!

Nova sezona emisije Zvezde Granda Specijal donela je mnogo promena, pa će od ove sezone imati mnogo više gostiju, zanimljivih priloga i muzike.

Bekuta, Mrka i Keba u novim ulogama

Tako ćemo ove nedelje videti Anu Bekutu, Milutina Mrkonjića, Kaću Živković i Kebu u sasvim drugačijim ulogama od standardnih.
Naime, Bekuta i Kaća pokazale su zavidno umeće u mućenju jaja, ali su rekle i šta zaista misle o svojim koleginicama i da li atraktivna Leskovčanka koristi steroide.
S druge, strane Mrkonjić je otvoreno pričao o odnosima sa Ivicom Dačićem, ali i otkrio kako se Slobodan Milošević ponasao u kafani i koje pesme su mu bile omiljene. Keba je u emisiji otvorio dušu i pričao o svojoj supruzi, ali i o tome na koji način joj je bio neveran.
Osim atraktivnog sadržaja, zanimljivo je i to što su se u ovoj sezoni poznatom i oprobanom dvojcu Sanji Kužet i Voji Nedeljkoviću, pridružili i dobro znani novinari i voditelji Vesna Milanović i Siniša Medić, te je ova emisija već postala unikatna po voditeljskom četvercu. Šta se još dešavalo u emisiji i ko je Ani Bekuti prorekao sudbinu, pogledajte u nedelju od 13h na televizji Prva.

AUTOR: SCANDAL

FOTO: GRAND