Biografija Dejana Milićevića svet portal svet
Svet

November 29, 2023 21:00

By

Težak život Dejana Milićevića: Deda ga iz stana isterao u podrum, udisao hemikalije, a na kraju izgubio pamćenje

Biografija Dejana Milićevića će vas rasplakati

Ako je neko započeo eru snimanja kvalitetnih spotova koji liče na one svetske onda je to svakako Dejan Milićević, koji je prosečne žene u spotovima i na fotografijama pretvarao u lepotice. Gostujući u emisiji “Nije sve tako crno” na Kurir portalu, mag fotografije otkrio je mnogo toga o sebi, pa su gledaoci imali priliku da saznaju da impresivna biografija Dejana Milićevića sadrži i mnoge veoma teške trenutke.

Biografija Dejana Milićevića svet portal svet

Foto: Ata images

Kako sam kaže, oduvek je sanjao da postane ovo što je danas, a do toga je put bio veoma trnovit. Kaže da skoro niko nije verovao u njega, pa čak ni njegova majka. No, to ga nije sprečilo da krči put ka uspehu, a njega je započeo u Americi.

Biografija Dejana Milićevića – sve je počelo u Americi

– Otišao sam u Ameriku dok je besneo rat u staroj Jugoslaviji. Studirao sam fotografiju tamo iako sam imao fantastično predznanje od čoveka koji je imao studio na Trgu Republike, on mi je razvijao sve i filmove i slike… Kada sam otišao u Ameriku shvatio sam da sve već znam, čak sam znao u mračnoj komori da razvijam fotografije. Baba ujna kod koje sam bio me je mogo podržavala, onoliko kolikio je mogla od deda ujaka koji je govorio da ja ništa ne radim, samo džabalebarim i trošim njihov novac, da treba da nosim cement.

Biografija Dejana Milićevića svet portal svet

Rajko Ristić

– Bio je jako loš prema meni, govorio da sam “ratni izdajnik” da treba da ratujem i borim se za svoju zemlju, a ne da maštam. Živeli su elitnom delu kao kod nas recimo Senjak i u jednom trenutku sam od njega dobio naređenje da pređem u podrum jer im trošim struju i vodu, ne radim ništa. Da ne bih “džabalebario” radio sam kod njega u hemijskom čišćenju, uzimao prljav veš Amerikancima i izdavao čist, morao sam da se trujem i udišem hemikalije i dobijam dnevnicu od 15 dolara. Tada sam sebi rekao: “Ne, Dejane, ti više ovo nećeš trpeti…” Skupljao sam svaki dinar i molio ljude da fotkam kako bi se vratio kući i svima koji su me ponižavali u inat uspeo i napravio uspeh – rekao je Milićević.

Pročitajte U kroksicama na crvenom tepihu – Dejan Milićević trijumfovao nakon što je ušetao u papučama od 5.000 evra 

Pre nekoliko godina govorilo se da je Dejan imao četiri moždana udara, a on je otkrio šta je zaista istina.

– Vezano za moje zdravlje postoje dve varijante. Ima gde sam sam želeo da uradim i promenim neke stvari na sebi, kao što je operacija želuca, jer nisam mogao više da trpim da ne mogu sebi da priuštim normalnu garderobu i da nosim neki xl ili xxl, nego sam sve morao da šijem i da kupujem u radnjama za ogromne ljude i da rešim zdravstvene probleme što je prva varijanta zbog koje sam se odlučio na resekciju želuca, a druge stvari oko mog zdravlja su bili udari gde su pokušali da me eliminišu da više ne postojim, to su bili jaki energetski udari na mene gde sam ja izgubio pamćenje i memoriju, a u novinama su pisali “četiri moždana udara”, što je potpuno sumanuto bilo jer nije bilo nikakvih moždanih udara, to je TGA sindrom koji se javlja usled velikog preopterećenja mozga, prvo nestaju skorašnje informacije, tih 12 sati koliko sam bio u tom nekom stanju, nikada u životu se više neću setiti, ali se svega onog ranije jesam sećao.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA IMAGES