Izgled Dejana Milićevića
neverovatno

January 28, 2023 16:15

By

Imao je 143 kilograma, a sada je svojim trbušnjacima zapanjio sve: Dejan Milićević u nesvakidašnjem stajlingu FOTO

Izgled Dejana Milićevića na MAC dodeli nagrada šokirao je sve

Dejana Milićevića dugo nije bilo u javnosti. Ekstravagantni fotograf čiji je potpis na najgledanijim spotovima naših popularnih pevača rešio je da se izoluje od medija i već nekoliko godina ga slabo možemo videti u javnosti. Međutim, on je za medijsku ilegalu imao veoma dobar razlog. Naime, izgled Dejana Milićevića bilo je nešto što je dugo mučilo fotografa pa je tako pre tri godine rešio da se podvrgne  operaciji želuca. Na taj korak odlučio se posle bezuspešnih pokušaja da redukuje težinu, a pošto se u međuvremenu suočio i sa zdravstvenim tegobama dileme o odlasku “pod nož” nije bilo.

Pročitajte: Dejan Milićević PROFITIRAO – Zbog KRITIKA mu porasla potražnja

Izgled Dejana Milićevića

Foto: Rajko Ristić

Poznati fotograf i reditelj pre nekoliko dana se pojavio na dodeli MAC nagrada i neobičnim stajlingom privukao veliku pažnju prisutnih. Na glavi je nosio umetnu kosu, a ispod dugog kožnog mantila – trbušnjake. Naravno, reč je o neobičnom komadu izrađenom specijalno za ovu priliku. Bilo kako bilo, izgled Dejana Milićevića se komentarisao, što mu i jeste bio cilj.

Pročitajte: Dejan Milićević -23 kg – Smejao sam se kad me Vidić prekrstio u DEBELOG GEPARDA

Izgled Dejana Milićevića

Foto: Tamara Roksandić

Bio je u pratnji prijateljice i poslovne saradnice Goge Sekulić, a kada su ušetali na crveni tepih, sve oči bile su uprte u njega. Naime, osim avangardnog kostima koji je nosio, svi su komentarisali njegovu periku koja je u prvi mah mnoge prisutne zbunila jer nisu znali o kome je reč. Da je Dejan zadovoljan svojim sadašnjim imidžom bilo je jasno odmah jer nije skidao osmeh sa lica dok je pozirao fotoreporterima.

Pročitajte: STIZALI SU MI GADNI KOMENTARI – Dejan Milićević izašao iz bolnice, pa upozorio ljude da se OSVESTE

Izgled Dejana Milićevića

Foto: Ata images

Podsetimo, nakon operacije želuca on je u velikoj ispovesti za magazin HELLO! otkrio sa čime se sve susretao tokom oporavka od operacije i na putu mršavljenja:

AUTOR: SVET

IZVOR: Hellomagazin.rs

FOTO: Bojan Vuković