Sloba Vasić u bolnici
Star

February 2, 2022 17:00

By

Slobi otkazali operaciju želuca, a evo i zbog čega!

Sloba Vasić je prošlog četvrtka otišao u jednu kliniku u Beogradu gde je trebalo da operiše želudac kao Darko Lazić i tako smrša 30 kilograma.

Međutim, kada su doktori uradili detaljne analize odlučili su da pevač ipak ne sme da ide pod nož, jer bi moglo da se desi da poput oca Darka Lazića umre tokom intervencije.

Pročitajte: Jeziva ispovest verenice Slobe Vasić! “Zlo koje mi je naneo nikada neću zboraviti!”

Mogao da umre na stolu!?

Sloba je bio srećan kada je doašo na kliniku i bio je ubeđen da će se operisati. Nije bio uplašen, ali njegova supruga jeste, baš zbog raznih priča, jer ima dosta ljudi kojima je operacija želuca krenula po zlu. Međutim, Sloba je bio siguran u svog doktora, a nakon dva dana provedenih u bolnici gde su odrađene sve analize, saopšteno mu je da operacije sada neće biti, jer mu nisu dobri rezultati – izjavio je Slobin drug za Star, a pevač se takođe oglasio ovim povodom.

 

SLOBA VASIĆ

ATA/IMAGES

Doneli smo odluku da zbog nekih parametara koji nisu dobri sada ugradim balon u želudac, a za šest meseci kada ga izvadim i smršam određeni broj kilograma uradiću operaciju želucaizjavio je Sloba.

Inače, ovaj balon smanjuje kapacitet želuca i tako se brzo postiže osećaj sitosti. Balon utiče i da se želudac usporeno prazni, te osećaj sitosti traje značajno duže i tako se mršavi.

Pročitajte: Vidić posle raskida OPLEO PO CECI: “Ženo, Severina je starija i zgodnija od tebe!”

AUTOR: STAR

FOTO: ATA/IMAGES