Svet

14 Januara, 2022 22:18

Jeziva ispovest verenice Slobe Vasić! “Zlo koje mi je naneo nikada neću zboraviti”

Folk pevač Slobodan Vasić koji se proslavio u Zvezdama Granda, najavio je žalbu na nepravnosnažnu presudu Osnovnog suda u Novom Sadu kojom je proglašen krivim zbog krivičnog dela nasilje u porodici. Njemu je izrečena uslovna kazna zatvora od osam meseci ukoliko ponovi delo u roku od dve godine. Slobina tvrdnja da se ne oseća krivim šokiralo je njegovu bivšu verenicu Bojanu Janković, koja ga je i prijavila policiji, pa je zbog nasilja uhapšen  i u pritvoru zadržan 48 sati.  Šta se tog 1. maja 2019. desilo Bojana po prvi put priča ekskluzivno za Svet.

SLOBA VASIĆ

ATA/IMAGES

 

-Verio me je u Beču, posle mesec i po dana veze. Ja sam studirala tamo, ali sam se vratila u Novi Sad zbog pandemije i zbog svojih roditelja, Slobodan je u Beču živeo kod mene, međutim njega su počeli dugovi da pritiskaju i tada sam uočila prve znake njegovog manipulatorskog ponašanja, ali nisam tome pridavala toliko značaja jer sam bila zaista mnogo zabrinuta oko korone – rekla je Bojana za Svet.

-Te noći smo se vratili iz jednog restorana u stan i Slobodan je nasrnuo na mene bez ikakvog povoda – kaže Bojana i dodaje da je pre incidenta Sloba konzumirao tablete i alkohol. Bojana dodaje da je Slobu pitala kako se to ponaša pred njenim bratom i otkriva da je potpuni haos nastao tek nakon što je njen brat otišao iz stana i ostavio ih same. Bojana kaže da je Slobodan tada krvnički napao, a koje je povrede devojka zadobila poznato je redakciji Sveta i naravno Osnovnom sudu u Novom Sadu. Prestravljena Bojana je počela da doziva brata koji je srećom čuo i trkom se vratio do stana. On je odmah pozvao policiju, ali je Sloba pobegao.

 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 👑.𝐵.𝐽. 👑 (@bojanaajankovic)

„Bato, spasi me!“

Bojanin brat policiji je ispričao šta se te večeri dogodilo, a dao je izjavu i za medije:

-Kada sam sa devojkom krenuo kući, čuo sam kako moja sestra vičeBato, spasi me!“. Odmah sam potrčao ka stanu, a usput sam pozvao policiju. Zatekao sam Vasića kako leži preko moje sestre i udara je. Odgurnuo sam ga, a on je pobegao pre nego što je policija stigla – rekao je Đ.J. tad za „Kurir“.

Bojana koja sve do sada nije želela da se oglašava, za Svet  otkriva šta se dalje dešavalo:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 👑.𝐵.𝐽. 👑 (@bojanaajankovic)

-Priznao je krivicu na sudu, ali tu noć nismo zaboravili ni moja porodica ni ja, želim pravdu. Ne želim mu zlo, želim mu sve najbolje u životu, ali on je meni načinio zlo i još mi je tu noć ukrao veliku sumu novca. On je manipulator, priznao je krivicu na sudu, prvostepeno je osuđen, postoje i dokazi, ali mi duguje i pare – izjavila je Bojana.

Inače, posle incidenta, Vasić se oglasio na društvenoj mreži Instagram:

-Odseliti se što dalje iz ove države koja je puna, prepuna mržnje, ljubomore, nesreće! Pod hitno! Narod koji će sve učiniti da budeš nesrećan. Ljudi koji samo gledaju kako da te učine da ti bude što gore. Da se osećaš užasno i da ti napakosti na bilo koji način! Otići i ne vratiti se nikadanapisao je tada.

Inače, Slobu je i verenica Valentinu Vučurević optužila da ju je fizički napao u jednom lokalu u Budvi,  2015. godine, ali mu je ona i uzvratila tako što ga je udarila flašom po glavi.

Pročitajte: SPORTSKI SKANDAL 21. VEKA: Zbog ovog hoće da unište Novaka!

AUTOR: SVET

FOTO: ATA/IMAGES/INSTAGRAM