Svet

November 18, 2023 09:00

By

U kroksicama na crvenom tepihu: Dejan Milićević trijumfovao nakon što je ušetao u papučama od 5.000 evra (foto)

U papuče Dejana Milićevića svi su gledali

Preksinoć na Hello! prestoničkoj žurki koja je okupila mnoga poznata imena, među njima našao se i Dejan Milićević, srpski modni fotograf i reditelj brojnih muzičkih spotova. On je došao ruku pod ruku sa Ivanom Šošo koja je ponosno pozirala pored Dejana. Ono što je ipak privuklo najveću pažnju jesu papuče Dejana Milićevića koje ne silaze sa liste najtraženije obuće.

Papuče Dejana Milićevića

ATA images

Papuče Dejana Milićevića koštaju čitavo bogatstvo

Crne platforme iz MCM k Crocs ukrašene su metalnim aplikacijama i perforacijama zlatne boje. Papuče Dejana Milićevića koje je poneo na pomenutom događaju poseduje braon umetak sa utisnutim logotipom pozadi, odvojivu braon torbicu sa zatvaračem na patent i crni gumeni đon.

Pročitajte Dejan Milićević -23 kg – Smejao sam se kad me Vidić prekrstio u DEBELOG GEPARDA

Koliko smo mogli da primetimo Dejan ove večeri nije poneo torbicu ali su papuče Dejana Milićevića svakako bile primećene i bez toga.

Papuče Dejana Milićevića

ATA images

Papuče Dejana Milićevića najpopularnije u Holivudu

Msm black msm X crocs trenutno su broj jedan na listi najtraženijih papuča a koštaju preko 5.000 evra. Dejan se za ovu priliku opredelio i za crno odelo sa zlatnim detaljima koji su se savršeno uklopili sa detaljima na obući.

Pročitajte Imao je 143 kilograma, a sada je svojim trbušnjacima zapanjio sve – Dejan Milićević u nesvakidašnjem stajlingu FOTO

Takođe, njegova pratnja prelepa Ivana blistala je ove večeri…

Papuče Dejana Milićevića

ATA images

Podsetimo, nakon operacije želuca on je u velikoj ispovesti za magazin HELLO! otkrio sa čime se sve susretao tokom oporavka od operacije i na putu mršavljenja:

– Oni koj se vode mišlju “smanjio sam želudac, mogu da nastavim da jedem po starom” na pogrešnom su putu. Prvo, kada vam odseku i bace u kantu dve trećine želuca, dobro ćete razmisliti šta vam je činiti sa preostalim delom. I da pokušate da nastavite sa hamburgerima i slatkišima, nećete moći, jer će organizam odbijati “džank fud.”

Pročitajte Dejan Milićević završio u BOLNICI na odeljenju za moždane udare, a sad otkrio šta se tačno dogodilo

– Da mi je neko rekao da ću gledati u čokoladu bez želje da je okusim, ne bih mu verovao. Probao sam u par navrata da pojedem po kockicu, ali sam svaki put osetio laganu mučninu. Jednostavno, “odmilila” mi se.

Papuče Dejana Milićevića

Rajko Ristić

– U prvoj nedelji unosi se samo tečnost, zatim se preko pasirane hrane polako vraća na čvrste obroke, a u šestoj nedelji dozvoljeno je malo eksperimentisanje s namirnicama kako bi proverili reakciju organizma. U početku mi je sve bilo čudno, a sad sam se već navikao na novi režim ishrane. U restoranu pojedem trećinu porcije, ostalo zamolim da mi zapakuju, pa kod kuće dovršim u nekoliko navrata. Prosto, ne mogu da pojedem više od količine koja stane na dlan. Pridržavam se saveta lekara da jedem manje porcije, četiri do šest puta u toku dana, sa pauzama od dva sata. Šećer i začinjenu hranu izbegavam u širokom luku. Dan počinjem uz smuti, a na meniju su povrće, beli sir, sve vrste potaža i rižota.

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić