svet

November 7, 2018 20:48

By

STIZALI SU MI GADNI KOMENTARI: Dejan Milićević izašao iz bolnice, pa upozorio ljude da se OSVESTE!

Dejan Milićević pre nekoliko dana zabrinuo je objavom iz bolnice “Sveti Sava”, a sada se posle svega oglasio.

Fotograf je imao je tranzitorno-globalnu amneziju (TGA sindrom). Dejan je posle nemile zdravstvene situacije u kojoj se našao prvi put pojavio u jednoj emisiji, gde je prvi put detaljno objasnilo šta mu se desilo i na samom početku objasnio da je bilo i onih koji su “slavili” njegovo iznenadno loše zdravstveno stanje.

“Neki su plakali, neki su slavili, ali ne dam se ja baš tako lako. Nažalost. U 400 poruka podrške na Instagramu, bilo je bar četiri onih koji su gadno odgovorili na tu moju fotografiju”, rekao je on, a potom apelovao na ljude da vode računa o sebi.

“Postavio sam tu fotografiju čisto kako bi iz brige prema ljudima koje volim da vide da je sve u redu, ali i pošaljem poruku ljudima da se osveste i vode više računa o sebi, da ne bulje mnogo u te kompjutere i telefone, jer preopterećenost mozga, stres, pogotovo u mom poslu, režija, fotografija i stalno ispred monitora, sve to opterećuje moj mozak i plus hipertenzija, naravno moj višak kilograma, s obzirom na to da sada imam 50 godina dovelo je do toga da dobijem GTA sindrom”, rekao je Dejan, a onda detaljno objasnio šta se dogodilo tog dana kada je završio u bolnici:

“Normalno sam ustao, doručkovao i sve. Odradio nešto na kompjuteru i vidim neke haljine, to mi pričaju ljudi, ja se ničega ne sećam. Kada sam ugledao haljine okrenuo sam stilistu i pitao ga “Šta je ovo?”, na šta mi je on rekao “Kako šta je, sinoć smo slikali Sandru Rešić”. Rekao sam mu da me ne zeza. I nekako se mi tu ispričamo i kažemo da se čujemo kasnije. Odem do prodavnice, okrenem montažera i pitam ga gde treba da idem, na šta je on bio u čudu i rekao mi, pošto zna da moja majka živi blizu, da odem kod nje”, rekao je Milićević.

Dejan je otišao do majke i potom joj rekao da se ne seća ničega. Na nagovor majke, stiliste i montažera otišao je u bolnicu “Sveti Sava”, gde je uradio sve potrebne da vide da li je sve u redu, jer postoji mogućnost da ovaj GTA sindrom može da izazove više problema.

Rezultati su, na sreću, u redu, a kako je Dejanu rečeno ovaj sindrom se pojavljuje jednom u životu i 99.9 posto slučajeva više nikada.

AUTOR: Svet

FOTO: Svet