Svet

January 25, 2023 23:16

By

Dodeljene MAC nagrade: Nisu svi očekivali ovakav ishod FOTO

MAC nagrade dodeljene su ovim pevačima

Ceremonija dodele MAC nagrada okupila je brojne izvođače iz celog regiona. Veče su otvorili voditelji Tonči Huljić i Jelena Gavrilović pesmom “Marija Magdalena” nakon čega su pozdravili sve prisutne u Štark Areni i gledaoce u celoj bivšoj Jugoslaviji.

Pročitajte: Supruga Emininog bivšeg muža isprovocirala pevačicu, a na Jahovićkin odgovor nije dugo čekala VIDEO 

Ata images

Sara Jo je izvela novu pesmu koju je pratila atraktivna koreografija koju je radio njen dečko Sever Zolak, nakon cega su Karolina Gočeva i Petar Grašo, koji su najavili pobednika u kategoriji najbolja hip hop rep numera. Laskavu titulu ponela je Sajsi MC.

Popolularna pevačica na dodeli nagrada pojavila se u poodmakloj trudnoći.

Tamara Roksandić

Nakon njenog govora nastupila je legendarna rok grupa Riblja Čorba. Oni su dobili specijalnu nagradu za kantautora godine.

Posle legendarne rok grupe, nastupili su Saša Matić i Jelena Rozga. Oni su oduševili publiku svojim duetom za koji su dobili ovacije.

Pročitajte: Ćerka Petra Graša stigla u Beograd – Ona je tati večeras najveća podrška FOTO 

MAC nagrade dodeljivane su za brojne kategorije, a za najbolju numeru narodne muzike nagrađena je Aleksandra Prijović. S obzirom na to da se trenutno nalazi u Majamiju, pevačica se video porukom uključila u Štark Arenu i zahvalila se svima.

Dobitnca priznanja u kategoriji world music numera je Zorja, bivša Zvezda Granda.

Pročitajte: Večeras svi samo u nju gledaju – Supruga Marka Bulata posle sukoba sa mužem neprepoznatljiva 

Ata images

U kategoriji za “kolaboracija” nagradu MAC su dobili Jelena Rozga i Saša Matić za numeru “Ti i ja”.

Priznanje za regionalni doprinos u muzici, pevač Aco Pejović je dodelio svom kolegi Saši Matiću.

– Hvala mom Aci na lepim rečima. Da nije bilo vas ne bi bilo nijedne nagrade u mojoj karijeri. Vi ste moja najveća nagrada. I zato vam ja zakatzujem sastanak 8. i 9. marta u beogradskoj Areni – rekao je Saša.

Pejović je svojim nastupom oduševio publiku u Areni, a Aci je pripala nagrada za najboljeg izvođača godine, što su prisutni pozdravili ogromnim ovacijama.

S obzirom na to da je Aco u Arenu došao bolestan, i to samo kako bi ispoštovao sve one koji vole njega i njegovu muziku, jasan je pokazatelj kakav je profesionalac.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: TAMARA ROKSANDIĆ, ATA IMAGES