bivša devojka novaka đokovića
ŠTA OVO BI?

13 Juna, 2022 11:15

Pala je na šarm zlatnog tenisera: Atraktivna Lidija je sušta suprotnost Jeleni a sad je progovorila o Noletu. On je prema meni predivan…

Bivša devojka Novaka Đokovića je sušta suprotnost Jeleni 

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je pre više od deset godina bio u vezi sa Lidijom Popović koja je po zanimanju di-džej. Pretpostavlja se da Lidija na svojim nastupima zarađuje i do 30.000 evra.

Pročitajte: Novakova deca se ne razlikuju od ostalih klinaca – Jelena otkriva kako ih smiruje kada se svađaju

 

View this post on Instagram

 

A post shared by iLEE (@ladyleeofficial)

Bivša devojka Novaka Đokovića pamti koliko je teniser prema njoj bio divan 

Teniser je bio sa Lidijom u vezi pre nego što je upoznao Jelenu. Lidiji je ta veza ostala u lepom sećanju, a za Novaka ima samo reči hvale. Rado se seća trenutaka koje je provela sa Noletom.

Pročitajte: Neprepoznatljiva – Fotografija pokazuje kako zaista izgleda Jelena Đoković (FOTO)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

– Novak je predivan u svakom smislu te reči. To što smo mi imali ostaje u dalekoj prošlosti, a ja o njemu imam samo reči hvalerekla je Lidija za „Srpski telegraf“ svojevremeno i dodala:

– Nama su se putevi razišli, u tome nema ničeg lošeg, a danas se ne čujemo. Svako ima svoju karijeru, non-stop smo na nogama, ali se svakako rado setim tog perioda, volim da pamtim lepe stvari.

Pročitajte: Najbolje pojavljivanje Novaka i Jelene u poslednjih par godina – Pogledajte kako su izgledali na svadbi njihovog kuma (FOTO)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

U javnosti je protekla priča da Lidiji na nastupima traže da se skine, što je ona porekla.

Nikad se ne bih skinula na sceni, a mnogi misle da to radim na nekim žurkama. Jesam liberalna osoba, ali ne bih išla do te mere samo radi senzacije. Na bini sam surovi profesionalac, tako da niko ne može da očekuje od mene da bacam majicu u publiku ili da ostanem u toplesu. Svim ženama sugerišem da se ne slikaju u bikiniju dok su na stejdžu jer se onda stvara pogrešna slika. Muškarci stalno dobacuju takve stvari, ali ja se samo šmekerski nasmejem – rekla je ona tada za pomenuti list.

AUTOR: SVET

IZVOR: Nportal.rs

FOTO: Instagram / Instagram Screenshot