Bivša modelsica Sandra Meljničenko
Svet

28 Aprila, 2022 22:00

Oduzeli im jahtu od 530 miliona evra a onda isplivala strogo čuvana tajna bračnog para Meljničenko

Bivša modelsica Sandra Meljničenko i njen suprug Andrej – Tajna koju su dugo skrivali od javnosti 

Ruskom bogatašu i suprugu nekadašnje modelsice Sandre Meljničenko, prema pisanju stranih medija, zaplenjena je jahta od oko 530 miliona evra nedavno, a to je samo još jedan u nizu problema u kojima se našla ova porodica poslednjih meseci.

Pročitajte: Pogledajte fotke sa proslave 42. rodjendana Sandre Meljničenko! (FOTO)

Bivša modelsica Sandra Meljničenko i njen suprug Andrej kriju godine ali ne i imovinsku kartu 

Naime, pre oduzimanja jahte, ovaj bračni par navodno je bio primoran da otkaže proslavu Aleksandrovog jubilarnog 50. rođendana, koji je padao 8. marta, a razlog je ratno stanje na istoku Evrope. Andrej i njegova supruga Sandra Meljničenko žurke, inače, obično priređuju na mega-jahtama kojima krstare a društvo im prave odabrani gosti, među kojima su svetski poznate ličnosti i manje poznati, ali ultrabogati pripadnici džet-seta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 💎 (@richbeautyallin)

Ono što mnogi ne znaju je njihogovo godište. Andrej je rođen 8.03.1972.godine, dok je nekadašnja lepotica Sandra rođena 21.04.1977.godine. Tim zaključujemo da ona ima 45 godina, a on 50.

U maju prošle godine, na Instagramu je isplivala i informacija da je Aleksandar svojoj supruzi Sandri za rođendan navodno poklonio put u Svemir. Instagram je zbog ovog njegovog poteza brujao mesecima. Njihova verna obožavateljka objavila je ovu vest…

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: Instagram Prinscreen